מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש לי בעיה או שהכל בסדרנוקי06/05/2021
אני בת 34, משקל תקין על הגבול הנמוך של הנורמה. ילדתי פעמיים. בשני ההריונות הסוכר בצום יורד מאד 72-83. העמסת סוכר 50 הריון 1 = 101. העמסת סוכר 50 הריון 2 = 138 (הרופא לא שלח ל100 כי המשקל שלי תקין וילדתי משקל של 2820 גרם). בלידה השניה התינוקת שקלה 3000 גרם. ללא סיבוכים, ללא יל"ד.
מה שמטריד אותי זה שמאז ומתמיד הסוכר שלי בצום גבוהה. 90-92. זה לא משתנה כבר שנים, לכן לא ייחסתי לזה הרבה חשיבות. באופן כללי אני אוכלת בריא ולא מגזימה עם שטויות. פעילות גופנית, אוהבת מאד, אבל לצערי זה בא בתקופות.
יש ממה לדאוג?
אמא שלי עם סוכר תקין בת 60. ולסבתא מצד אמא הייתה סוכרת והיא נפטרה מסיבוכיה.
אז זה קצת מלחיץ אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לנוקי
ד``ר מאיה איש שלום07/05/2021האם נבדק המוגלובין מסוכרר כי הוא נותן אומדן לממוצע ערכי הסוכר ב-3 חודשים האחרונים. בעקרון הערכים בצום שציינת תקינים הבעיה שאצל נשים הרבה פעמים העליה ברמות הסוכר היא אחרי האוכל ולכן לא משתקפת בסוכר בצום אך כן בהמוגלובין המסוכרר
אם גם הוא תקין אז אין סיבה לדאגה
ואם את מקפידה על תזונה בריאה ולא עתירה בפחמימות תוספת של פעילות גופנית סדירה תמנע את הסיכון לסוכרת במעל 50%
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)