סוכר מוגבר רק בצום

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סוכר מוגבר רק בצום
    מירב
    26/05/2021

כבר פעמיים בהפרש,של בדיקות דם שנעשו בהפרש,של שנה שהסוכר בצום אצלי טיפה מעל 100 פעם אחת 104פעם שנייה 106..לפני כן מעולם לא מדדתי ...a1c תקין 5.5.אני לא אנמית וכל שאר הבדיקות תקינות ןמבצעת פעילות גופנית מדי יום. אני רוצה לציין שבלילה לפני הבדיקה כמעט לא ישנתי קמתי מרוב מתח כל שעה התעוררתי וגם בבדיקה עצמה הייתי בלחץ.וככעה גם פעם קודמת.האם זה יכול לעלות את הסוכר בצום? מה את.מציעה לעשות כדי לדעת אם אני באמת בסיכון לסוכרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכר מוגבר רק בצום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למירב

ד''ר מאיה איש שלום
    26/05/2021

סטרס בהחלט מעלה רמות סוכר
    אם יש עודף משקל, ספור משפחתי של סוכרת מסוג 2 בקרובי משפחה מדרגה ראשונה, הסטוריה של סוכרת הריון בעבר, שחלות פוליצסטיות אורח חיים יושבני הללו מעלים את הסכון לסוכרת
    אפשר לשקול חבור למד סוכר רציף אם יש לך גורמי סכון לסוכרת
    ואם לא היתי מקפידה על פעילות גופנית סדירה (150 דקות בשבוע פעילות ארובית שעה בשבוע פעילות של תנגודת) ומצמצת צריכת פחמימות הללו יעילים במניעת התפתחות סוכרת במעל 50% מהמקרים
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו