העמסת סוכר במצבי האם נדרש

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר במצבי האם נדרש
    עדי
    16/06/2021

באופן קבוע הסוכר בצום אצלי קצת מוגבר מעט 104-106, וA1C תקין 5.3-5.6. אני רזה ללא היסטוריה של סוכרת ומקפידה על אורח חיים בריא. לאור הבדיקות בצום אני חיה כל הזמן בחשש מסוכרת. האם במצבי בדיקת העמסת סוכר 75 יכול לתת מענה לשאלה האם אכן יש בעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העמסת סוכר במצבי האם נדרש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לעדי

ד''ר מאיה איש שלום
    17/06/2021

בהחלט יכול לעזור. אם את רזה היתי שוקלת גם בדיקת נוגדנים לאיי הלבלב ANTI GAD ANTI ISLET ANTI INSULIN בכדי לשלול אפשרות של הפרעה אוטואמונית
    עוד אפשרות להתחבר חד פעמית למד סוכר רציף ולראות את רמות הסוכר לאורך היממה.
    אם את סובלת משחלות פולצסטיות אז שכיח שגם ברזות יש יותר תנגודת לאנסולין
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עדי
    18/06/2021

אני רוצה לציין שהמצב של סוכר מוגבר קצת בצום נמשך כבר שנתיים( לפני זה לא בדקתי) התחיל מ114 ואז ירד למאה וקצת. האם סוכרת על רקט אוטאימוני מתחילה אף היא בטרום סוכרת ? a1c אף פעם לא עלה יל 5.6 כבר שנתיים.האם זה מתאים לסוכרת lada?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעדי

ד''ר מאיה איש שלום
    19/06/2021

LADA בהחלט יכולה להתחיל כך , אך השיפור ברמות הסוכר פחות מתאים אלא אם בצעת שנוי משמעותי בהרגלי חיים (תזונה ופעילות גופנית)
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת המשך

עדי
    20/06/2021

סליחה על השאלות הרבות פשןט נכנסתי לחרדה שאני סובלת מladaובקרוב אהיה תלויית אינסולין. יש עוד סימנים לlada חוץ מנוגדנים? אם ארכוש מד סוכר וערכי הצום יהיו תקינים כי כשאני באה לקופח אני נמצאת תמיד בלחץ רציני והבנתי שזה עלול להשפיע על הסוכרהאם זה יצביע שזה לא lada? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעדי

ד``ר מאיה איש שלום
    22/06/2021

בהחלט הסוכר מושפע מסטרס
    אם הסוכר בבית תקין בצום ושעה אחרי אוכל וגם המוגלובין מסוכרר תקין אז פחות סביר שיש סוכרת.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו