מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העמסת סוכר במצבי האם נדרשעדי16/06/2021
באופן קבוע הסוכר בצום אצלי קצת מוגבר מעט 104-106, וA1C תקין 5.3-5.6. אני רזה ללא היסטוריה של סוכרת ומקפידה על אורח חיים בריא. לאור הבדיקות בצום אני חיה כל הזמן בחשש מסוכרת. האם במצבי בדיקת העמסת סוכר 75 יכול לתת מענה לשאלה האם אכן יש בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לעדי
ד''ר מאיה איש שלום17/06/2021בהחלט יכול לעזור. אם את רזה היתי שוקלת גם בדיקת נוגדנים לאיי הלבלב ANTI GAD ANTI ISLET ANTI INSULIN בכדי לשלול אפשרות של הפרעה אוטואמונית
עוד אפשרות להתחבר חד פעמית למד סוכר רציף ולראות את רמות הסוכר לאורך היממה.
אם את סובלת משחלות פולצסטיות אז שכיח שגם ברזות יש יותר תנגודת לאנסולין
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עדי18/06/2021אני רוצה לציין שהמצב של סוכר מוגבר קצת בצום נמשך כבר שנתיים( לפני זה לא בדקתי) התחיל מ114 ואז ירד למאה וקצת. האם סוכרת על רקט אוטאימוני מתחילה אף היא בטרום סוכרת ? a1c אף פעם לא עלה יל 5.6 כבר שנתיים.האם זה מתאים לסוכרת lada?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לעדי
ד''ר מאיה איש שלום19/06/2021LADA בהחלט יכולה להתחיל כך , אך השיפור ברמות הסוכר פחות מתאים אלא אם בצעת שנוי משמעותי בהרגלי חיים (תזונה ופעילות גופנית)
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת המשך
עדי20/06/2021סליחה על השאלות הרבות פשןט נכנסתי לחרדה שאני סובלת מladaובקרוב אהיה תלויית אינסולין. יש עוד סימנים לlada חוץ מנוגדנים? אם ארכוש מד סוכר וערכי הצום יהיו תקינים כי כשאני באה לקופח אני נמצאת תמיד בלחץ רציני והבנתי שזה עלול להשפיע על הסוכרהאם זה יצביע שזה לא lada? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעדי
ד``ר מאיה איש שלום22/06/2021בהחלט הסוכר מושפע מסטרס
אם הסוכר בבית תקין בצום ושעה אחרי אוכל וגם המוגלובין מסוכרר תקין אז פחות סביר שיש סוכרת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)