מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת סוכר בת 37שני30/06/2021
שלום,
בת 37, שוקלת 60 ק"ג, גובה 1.7 מ'. ללא היסטוריה משפחתית של סוכרת. בהריון לפני 4 שנים בדיקת העמסת הסוכר הייתה תקינה.
בשתי בדיקות שעשיתי בחצי השנה האחרונה ערך הסוכר היה 98 מ"ג לד"ל , ממש מתחת לגבול העליון התקין. תוצאות הבדיקה הפתיעו אותי, שכן אני מקפידה על תזונה מאוזנת של ירקות, פחמימות מלאות, חלבונים, קטניות וכו'. אוכלת מתוקים בהחלט במידה.
האם תוצאה כזו עלולה להעיד כי אני בסיכון לפתח סוכרת? שואלת לקראת הריון נוסף.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה כי בשנה האחרונה אני נתונה ללחץ רב
שני30/06/2021מוסיפה כי בשנה האחרונה אני נתונה ללחץ רב. האם ייתכן כי זה משפיע על רמות הסוכר בדם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם את מקפידה על פעילות גופנית סדירה
ד''ר מאיה איש שלום02/07/2021בהחלט יתכן שהסטרס השפיע. האם את מקפידה על פעילות גופנית סדירה? האם בוצעה בדיקת המוגלובין מסוכרר?
גם צום ממושך לפני הבדיקה מעל 10 שעות יכול להביא לעליה קלה ברמות הסוכר
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגע לא עושה כלל פעילות גופנית
שני04/07/2021תודה על המענה.
ערך ההמוגלובין המסוכרר שנבדק היה 5.5.
כרגע אני לא עושה פעילות גופנית כלל... בהנחה שהפעילות הכי נוחה וזמינה עבורי היא הליכה, מהי התדירות המומלצת? מהו משך הזמן המומלץ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לשני
ד''ר מאיה איש שלום06/07/2021150 דקות בשבוע למשל חצי שעה 5 פעמים בשבוע לפחות זה אדאלי אבל גם לפחות תהיה תועלת
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)