תוצאות בדיקת סוכר בת 37

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת סוכר בת 37
    שני
    30/06/2021

שלום,
    בת 37, שוקלת 60 ק"ג, גובה 1.7 מ'. ללא היסטוריה משפחתית של סוכרת. בהריון לפני 4 שנים בדיקת העמסת הסוכר הייתה תקינה.
    בשתי בדיקות שעשיתי בחצי השנה האחרונה ערך הסוכר היה 98 מ"ג לד"ל , ממש מתחת לגבול העליון התקין. תוצאות הבדיקה הפתיעו אותי, שכן אני מקפידה על תזונה מאוזנת של ירקות, פחמימות מלאות, חלבונים, קטניות וכו'. אוכלת מתוקים בהחלט במידה.
    האם תוצאה כזו עלולה להעיד כי אני בסיכון לפתח סוכרת? שואלת לקראת הריון נוסף.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת סוכר בת 37

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה כי בשנה האחרונה אני נתונה ללחץ רב

שני
    30/06/2021

מוסיפה כי בשנה האחרונה אני נתונה ללחץ רב. האם ייתכן כי זה משפיע על רמות הסוכר בדם?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את מקפידה על פעילות גופנית סדירה

ד''ר מאיה איש שלום
    02/07/2021

בהחלט יתכן שהסטרס השפיע. האם את מקפידה על פעילות גופנית סדירה? האם בוצעה בדיקת המוגלובין מסוכרר?
    גם צום ממושך לפני הבדיקה מעל 10 שעות יכול להביא לעליה קלה ברמות הסוכר
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע לא עושה כלל פעילות גופנית

שני
    04/07/2021

תודה על המענה.
    ערך ההמוגלובין המסוכרר שנבדק היה 5.5.
    כרגע אני לא עושה פעילות גופנית כלל... בהנחה שהפעילות הכי נוחה וזמינה עבורי היא הליכה, מהי התדירות המומלצת? מהו משך הזמן המומלץ?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשני

ד''ר מאיה איש שלום
    06/07/2021

150 דקות בשבוע למשל חצי שעה 5 פעמים בשבוע לפחות זה אדאלי אבל גם לפחות תהיה תועלת
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו