השימוטו ויכולת להתחסן לקורונה (דחוף)

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• השימוטו ויכולת להתחסן לקורונה (דחוף)
    אור
    03/07/2021

שלום, אני בת 34 וסובלת מגיל 16 מתת פעילות של הבלוטה (השימוטו). מאוזנת בכדורים מאז, ובשנים האחרונות עברתי ליוטירוקס. בבדיקה מאפריל:tsh - 3.69 . באתר של איכילוב נכתב שחולים במחלות אוטואימוניות צריכים להתייעץ עם הרופא המטפל בטרם קבלת חיסון לקורונה אך אין תורים קרובים להתייעץ. אני מאד חוששת שאם לא אתחסן בימים הקרובים אחרי כן לא אוכל בעתיד להתחסן בכלל. האם עליי לעדכן בנושא את האח המחסן, האם ישנה בעיה שאתחסן כעת? למקרה שהדבר רלוונטי אציין שעשיתי בדיקה סרולוגית באיכילוב השבוע ותוצאות הבדיקה הראו שיש לי אפס נוגדנים לקורונה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין מניעה להתחסן במטופלים עם השימוטו

ד''ר מאיה איש שלום
    03/07/2021

אין מניעה להתחסן במטופלים עם השימוטו
    הכוונה במחלות אוטואמוניות שמקבלים טפול שמדכא את מערכת החסון ואז יעילות החסון יכולה להפגע אך לא במקרה של השימוטו
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה המהיר ועל ההסבר הברור - זה מאד עזר.

אור
    03/07/2021

תודה רבה על המענה המהיר ועל ההסבר הברור - זה מאד עזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו