האם ישנה חשיבות לטריות החיסון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם ישנה חשיבות לטריות החיסון
    אור
    03/07/2021

בהמשך לשאלה הקודמת, אשמח לשאול משהו שאיני יודעת אם מתאים לנושא הפורום, אך במידה וכן אשמח לתשובה (ואם אינו - מתנצלת מראש על השאלה פה). שמעתי ממש היום שישנה חחשיבות לטריות החיסון וכי ישנו הסכם עם פייזר והרשות הפלסינית להבאת חיסונים באוקטובר או ספטמבר (ראיתי שהחלק האחרון נכון באתר משרד הבריאות) - ולכן יש הטוענים שרצוי להמתין עם החיסון למשלוח הבא שיהיה טרי. אני כמובן מעדיפה שלא להמתין ולהתחסן כבר השבוע, ואשמח לדעה מקצועית בנושא. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם נשמר נכון ובטמפרטורה הנכונה סביר שיהיה יעיל

ד''ר מאיה איש שלום
    03/07/2021

אני לא עוסקת בתחום. אבל אני לא חושבת שהיו נותנים חסון שהוא לא בתוקף. אם נשמר נכון ובטמפרטורה הנכונה סביר שיהיה יעיל
    המחלה במגמת עליה בארץ לכן אני חושבת שכן כדאי להתחסן. גם לאנשים עם מחלה קלה יכולות להיות השלכות ארוכות טווח לאחר המחלה מבחינת נשימתית נוירולוגית וכו
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה תודה !!

אור
    04/07/2021

הרבה תודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו