מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה יש לי?משה17/06/2008
שלום לכולם;
לפני מס שבועות עשיתי בדיקת דם בצום ויצא לי 123 - בבדיקה חוזרת בצום של 14 שעות יצא לי 127.
עשו לי בדיקות של העמסת סוכר - 50 ויצא לי 153 אחרי שעה
בנוסף עליי לציין כי אני בתקופה האחרונה שותה כמו גמל אני פשוט כל היום מסתובב עם בקבוק מים ונותן שתן בהתאם. האם אני סובל מסכרת ? מה קורה איתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה
ד''ר רונית קלמנוביץ-דיקשטין17/06/2008שלום,
לא ציינת בן כמה אתה, את משקלך, האם אתה סובל ממחלות נוספות והאם יש סכרת במשפחה. כל אלו בהחלט גורמי סיכון לסכרת. מהבדיקות שציינת, בדיקה של סוכר בצום מעל 125 מתאימה לסכרת. גם שתיה מרובה והשתנה מרובה (כולל בלילה יכוים לרמות על ערכי סוכר גוביהם. ערך של בין 100 ל124 מתאים למצב של פרה סכרת ויש הטוענים כי כדאי להתחיל טיפול גם במצב זה. העמסת סוכר תקינה צריכה להיות של 75 גרם ומדידת הסוכר צריכה להיות כעבור שעתיים. אנא חזור אל רופא המשפחה להשלמת הבדיקה, וכן אמץ אורח חיים בריא- פעילות גופנית, דיאטה נכונה ואם צריך גם ירידה במשקל. לארו התלונות לגבי השתנה אני ממליצה לשקול גם בדיקת שתן לסוכר ולזיהום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)