מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות דם לא תקינות לקראת הפריהנטלי09/07/2021
מאובחנת עם cah שמתבטה באיברים בפנימיים נקביים וחיצוני זכריים עברתי ניתוח תיקון בגיל חודשים ונוטלת דיקסטמטזון 0.5 משתדלת לקחת את זה מאוחר בלילה אבל אני יחסית ישנה מוקדם 20:30 21:00קבוע אבל הבדיקות יצאו קצת גבוהות
מצורף תוצאות 11DEOXYCORTISOL התוצאה היא84.00 שהנורמה 0.00עד20 קופת חולים כללית ולא התעוררתי 4 שעות לפני עשיית בדיקות הדם אני לקראת
טיפולים לשימור פוריות /הפריה מתורם האם תוצאה זו גבוהה ומונעת הצלחת ההפרייה
1 האם יש בנוסף קשר שלא התעוררתי 4 שעות לפני
עשיית הבדיקות?
2 אם אין קשר אז למה הבדיקות לא תקינות כי אני כן
לוקחת את הדיקסטמטזון כל ערב קבוע?
3 אני יודעת שהתוצאות לא תקינות אבל יש לי
אנדוקרינולוגיה רק בחודש 10 עד כמה זה מסוכן
להשאר ככה עד התור לרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה לדבי בדיקות דן
נטלי09/07/2021מצורף קובץ תוצאות הבדיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לנטלי
ד``ר מאיה איש שלום10/07/2021קשה לענות מבלי להכיר את התמונה הקלינית המלאה ולבדוק אותך, אבל בעקרון גם יש הפרעה אדרנלית אחרת כפי שעולה החשד מהתוצאות ששלחת (ולא הצורה הקלאסית של חסר 21 OH ) אם אין יתר לחץ דם /הפרעות במלחים בדם לא נראה שיש דחיפות בשנוי הטפול.
מציעה לבדוק לחץ דם ולוודא שהמלחים בדם תקינים (בעיקר K)
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)