תוצאות בדיקות דם גבוהות מהנורמה

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות דם גבוהות מהנורמה
    א
    11/07/2021

הייתי מטופלת שלך בעבר בבית חולים קפלן ביצעתי השבוע בדיקות דם DEOXYCORTISOL11 והתוצאות יצאו גבוהות 84.00 שטווח הנורמה הוא
    00.0-20.00 יש לציין אני ישנה בשעות מוקדמות 20:30-21:00 ונוטלת הידרוקורטיזון ממש לפני השינה באופן קבוע ולא מפספסת ולא הייתי ערה 4 שעות לפני בדיקות דם מה ניתן לעשות כדי שהבדיקות דם יהיו תקינות והאם יש קשר שבגלל שלא הייתי ערה 4 שעות לפני הבדיקה התוצאות לא תקינות אין לי תור לאנדו בזמן הקרוב ואני לפני שימור פוריות האם התוצאות האלה ישפיעו על איכות הביציות או ההפריה
    מצורף כל הבדיקות בשלמותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם לא תקינות

א
    11/07/2021

אני נוטלת דיקסטמטזון 0.5 ולא הידרוקורטיזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לא

ד''ר מאיה איש שלום
    11/07/2021

אנא ראי תשובתי מאתמול
    לא חושבת שתהיה השלכה על שמור פוריות.
    מבינה שהבדיקות לא בוצעו בתחילת מחזור
    היקיצה של ארבע שעות לדעתי קשורה לפרולקטין ולא ל11 DOC. הפרולקטין יצא תקין כך שזה לא משנה שלא היית ערה 4 שעות. (מספיק 3 שעות).
    כפי שכתבתי חשוב לוודא שאין יתר לחץ דם, ושאין הפרעות אלקטרוליטריות
    (ובנוסף מעולם לא עבדתי בבית חולים קפלן...)
    מציעה לשוב עם התשובות אל הרופא המטפל
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו