מינון אןזמפיק ותופעית לוואי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מינון אןזמפיק ותופעית לוואי
    טלי
    10/08/2021

שלום
    התחלצי עם אונמפיק להרזיה בפעם הראשונה, הזרקתי 18 קליקים שמבינה שזה 0.25 מג. למחרת התעוררתי עם הקאות וסחרחורות שנראה לי שקשורות להתקף ורטיגו שבא במקרה או שלא..יחד עם ההזרקה. היום יומיים אחרי, עדיין מסוחררת. השאלה אם בשבוע הבא להמשיך באותו המינון ? חוששת נורא מתופעות לוואי, הזדקקתי לעירוי כדי לעצור את ההקאות אך חייבת לציין שגם הרופא סבר שזה ורטיגו ולא תגובה לתרופה. מעבר לזה יש לי מעט גרפסים והמוןןןן קרקורי בטן 🧐

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפחית מינון ולנסות 10 קליקים

ד''ר מאיה איש שלום
    13/08/2021

מציעה להפחית מנון ליתר בטחון. לנסות למשל 10 קליקים.
    יתכן שאין קשר לתרופה אך ליתר בטחון היתי מפחיתה מנון . ממליצה להתיעץ כמובן עם הרופא המטפל
    בכל מקרה תופעות הלואי תלויות מנון והן חולפות לרב עם הזמן
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחתת מינון ועלייה בהדרגה והתגברות תיאבון

טלי
    16/08/2021

תודה רבה על המענה. פעלתי בהמלצתך והורדתי מינון ל10 קליקים,תודה לאל אמנם יש לי קצת יותר תאבון בהשוואה לשבוע שעבר אבל ללא תופעית לוואי עד כה..מקווה שכך ימשיך.
    שבוע הבא נראה לי שנכון יהיה לעלות ב5 קליקים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו