הזרקה בקליקים לעומת הזרקה חד פעמית

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הזרקה בקליקים לעומת הזרקה חד פעמית
    אנונימית
    11/08/2021

היי, אני לוקחת את הזריקה אחת לשבוע ביום חמישי כרגע במינון של 0.05, העניין הוא שמיום רביעי ( יום לפני ההזרקה הקבועה) אני מרגישה שזה יום שבו התרופה כבר לא עובדת ואז יש לי תיאבוו כמו שלא היה לי במהלך כל השבוע.
    ראיתי שאת ממליצה על משהו שקוראים לו קליקים, מה המשמעות, מה היתרון של זה על פני הזרקה חד פעמית בשבוע ואיך בדיוק עושים את זה
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפחית את הסיכוי לתופעות לוואי

ד''ר מאיה איש שלום
    13/08/2021

הקליקים זה פשוט מתן במנוני בינים של התרופה ולא במינון מלא..זו דרך להפחית את הסכוי לתופעות לואי עדין ההזרקה חד שבועית
    אם את במנון של 0.5 מג' אז כשתעלי ל1 מג' אני מניחה שהתאבון יפחת
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללא תופעות לוואי אז אין צורך לעבור לקליקים

אנונימית
    13/08/2021

אז בעצם אין באמת הבדל ואם אני לא סובלת מתופעות לוואי אז אין באמת צורך לעבור לקליקים, נכון?! הבנתי נכון?!
    שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאנונמית

ד''ר מאיה איש שלום
    14/08/2021

בהחלט בדיוק כפי שאמרת
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו