תופעות הלוואי של אוזמפיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תופעות הלוואי של אוזמפיק
    איריס
    15/08/2021

שלום וברכה שמי איריס ואני עם סכרת.הייתי מקבלת בעבר זריקות של טרוליסטי לתקופה של שנה רמות הסוכר שלי התאזנו וגם ירדתי במשקל 20 קילו.אחרי שנה הטרוליסטי הפסיק להשפיע עלי ועכשיו הרופא נתן לי אוזמפיק.אני כבר כחודש וחצי עם אוזמפיק ולא ירדתי כלום במשקל.התחלתי עם מינון של 0.25 ולא היו לי תופעות לואי.לפני כשבוע העלתי את המינון ל 0.5 ואני מרגישה ממש חולי בחילות גזים מסחריים גרפסים מסריחים מאוד ואני לא מצליחה לישון בלילה מרוב התופעות הללו.
    מצד אחד אני רוצה להמשיך כדי לטפל בסכרת וגם בהשמנה אגב אני שוקלת 100קילו.
    מצד שני עם הרגשה כזאת רעה תופעות הלוואי הרעות הללו לא נראה לי שאני ימשיך את הזריקות וחבל לי.אשמח לשמוע איך אפשר להמשיך את הזריקות ולהפחית את תופעות הלוואי.ואיך בכל זאת אני אראה ירידה במשקל.תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות הלוואי של אוזמפיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרוליסיטי לא מאושר לשימוש בארץ ולא קיים במינון

ד''ר מאיה איש שלום
    16/08/2021

בעתיד הלא רחוק תהיינה זריקות של טרוליסיטי במנון של 4.5 מג' לשבוע (פי 3 מהמנון שיש כיום) עדין לא מאושר לשמוש בארץ וא קיים במנון
    לגבי האוזמפיק תופעות הלואי תלויות מנון אפשר לנסות להוריד ל25 קליקים למשל (שזה מנון בינים בין 0.25 ל0.5) ולהעלות בהדרגה רק כשתופעות הלואי חולפות כל שבוע ב5 קליקים
    מציעה להתיעץ עם הרופא המטפל
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו