מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קבותרים ופרולקטין גבהה....דבורה26/08/2021
שלום רב
שאלתי כאן כבר בעבר לגבי הבעיה שלי
יש לי פרולקטין גבהה וב mri מיקרואדנומה מפרישה פרולקטין 5 mm קבילתי קבותרים כדור לשבוע שעשה לי תופעות לוואי קשות ובלתי נסבלות , לאחר יעוץ אמרו לי להפחית במינון לחצי כדור בשבוע , לקחתי חצי עם האוכל ולפני השינה ואני מרגישה אפילו יותר גרוע מבעבר
יש לי כאבי ראש חזקים, גודש באף וחולשה
רציתי לדעת האם יש כדור אחר שיכול לעזור והאם אני יכולה להפסיק את הטיפול עד שאני יפגוש רופא כי יש תור לעוד הרבה זמן
אגב אין לי מחזור סדיר
תודה רבה על המענה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לדבורה
ד''ר מאיה איש שלום27/08/2021אפשר לנסות פרילק אבל תופעות הלואי אין דומות
בכל מקרה לרב יש התסגלות לתופעות הלואי אז אולי כדאי להמשיך לנסות אם אין לא בלתי נסבלות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך למענה
דבורה27/08/2021לא ממש הבנתי, ואיך מגדירים מה נסבל
אם אני כל היום במיטה בגלל זה זה נקרא נסבל? זה עושה לי כאבי ראש איומים וגם לחץ וכאב בעניים , אולי זה פשוט כי אין לי כוח סבל לזה ,לא יודעת איך יודעים שבאמת זה לא מתאים והמוזר שהרגשתי דומה עם חצי כדור
ואם הן לא נסבלות מפסיקים טיפול?
יש איזה תזונה שיכולה לטפל בזה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשקול לנסות פרילק אולי יהיה יותר נסבל
ד``ר מאיה איש שלום27/08/2021בהחלט נשמע שהתרופה לא נסבלת. אפשר לשקול לנסות פרילק אולי יהיה יותר נסבל או אולי גלולות אם מדובר בגדול קטן והבעיה היא רק מחזור לא סדיר
מציעה להתיעץ עם הרופא המטפל
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)