קבותרים ופרולקטין גבהה....

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• קבותרים ופרולקטין גבהה....
    דבורה
    26/08/2021

שלום רב
    שאלתי כאן כבר בעבר לגבי הבעיה שלי
    יש לי פרולקטין גבהה וב mri מיקרואדנומה מפרישה פרולקטין 5 mm קבילתי קבותרים כדור לשבוע שעשה לי תופעות לוואי קשות ובלתי נסבלות , לאחר יעוץ אמרו לי להפחית במינון לחצי כדור בשבוע , לקחתי חצי עם האוכל ולפני השינה ואני מרגישה אפילו יותר גרוע מבעבר
    יש לי כאבי ראש חזקים, גודש באף וחולשה
    רציתי לדעת האם יש כדור אחר שיכול לעזור והאם אני יכולה להפסיק את הטיפול עד שאני יפגוש רופא כי יש תור לעוד הרבה זמן
    אגב אין לי מחזור סדיר
    תודה רבה על המענה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבותרים ופרולקטין גבהה....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לדבורה

ד''ר מאיה איש שלום
    27/08/2021

אפשר לנסות פרילק אבל תופעות הלואי אין דומות
    בכל מקרה לרב יש התסגלות לתופעות הלואי אז אולי כדאי להמשיך לנסות אם אין לא בלתי נסבלות
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למענה

דבורה
    27/08/2021

לא ממש הבנתי, ואיך מגדירים מה נסבל
    אם אני כל היום במיטה בגלל זה זה נקרא נסבל? זה עושה לי כאבי ראש איומים וגם לחץ וכאב בעניים , אולי זה פשוט כי אין לי כוח סבל לזה ,לא יודעת איך יודעים שבאמת זה לא מתאים והמוזר שהרגשתי דומה עם חצי כדור
    ואם הן לא נסבלות מפסיקים טיפול?
    יש איזה תזונה שיכולה לטפל בזה?

תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשקול לנסות פרילק אולי יהיה יותר נסבל

ד``ר מאיה איש שלום
    27/08/2021

בהחלט נשמע שהתרופה לא נסבלת. אפשר לשקול לנסות פרילק אולי יהיה יותר נסבל או אולי גלולות אם מדובר בגדול קטן והבעיה היא רק מחזור לא סדיר
    מציעה להתיעץ עם הרופא המטפל
    בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו