אישור בשימוש באוזמפיק לירידה במשקל

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אישור בשימוש באוזמפיק לירידה במשקל
    אסף
    12/09/2021

שלום, אחרי מאמצים רבים הצלחתי למצוא רופא שיתן לי אוזמפיק לשימוש לירידה במשקל. לקחתי במשך חודש וחצי 0.25 ועבורי זאת היתה תרופת פלא, רזיתי חמישה קילו, אבל הקסם האמיתי היה השחרור, לראשונה מאז הילדות, ממחשבות ותכנון ועיסוק באוכל. הראש שלי היה נקי להתעסק בדברים אחרים, פשוט אכלתי כשהייתי רעב וזהו. היה לי רעב של אדם רגיל, בלי בינג'ים, בלי תחושות אשמה...
    משרד הבריאות הוציא הוראה שאוסרת על השימוש בתרופה שלא לטיפול בסוכרת, ומאז אני לא מוצא רופא שיתן לי מרשם, וגם אם הייתי מוצא, בתי מרקחת לא מוכרים ללא אישור שיש לי סוכרת.
    האם יש דרך לעקוף את זה ולקבל אישור ממשרד הבריאות או מרופא? ואם לא, מתי אמור להיות אישור לאוזמפיק לירידה במשקל?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להגיש טופס 29ג' מנומק ולעבור אישור משרד הבריאות

ד''ר מאיה איש שלום
    12/09/2021

מאוד משמחת ההצלחה שחוית. בעקרון אפשר להגיש טופס 29ג' אני עובדת למשל עם בית מרקחת שור טבצניק אז אם הרופא שלך מגיש לשם טופס 29 ג' מנומק (אפשר לשלוח במייל) הם מטפלים באשור מול משרד הבריאות
    רופאי משפחה יכולים לבצע זאת וגם אנדוקרינולוגים רבים עושים זאת
    שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ל: שימוש באוזמפיק לירידה במשקל

אסף
    13/09/2021

רופא המשפחה שלי לא מסכים, ביררתי כבר לפני חודש לגבי זה. הבנתי שרופאים לא ששים להגיש טופס 29ג'. אני בקופת חולים מאוחדת, יש אנדוקרינולוג מומלץ ללכת אליו שיוכל להגיש טופס כזה? אני מקווה שזה בסדר שאני שואל ושאני לא משגע אותך יותר מדי.
    תודה רבה על המידע ושנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרבית האנדוקרינולוגים נותנים בהצדקה רפואית

ד''ר מאיה איש שלום
    13/09/2021

מרבית האנדוקרינולוגים נותנים אם יש הצדקה רפואית (BMI מעל 27 עם תחלואה נלוית או BMI מעל 30 ללא צורך בתחלואה נלוית).
    אז אתה יכול לקבוע לכל אחד ליד מקום מגוריך
    בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו