מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרולקטין טיפול כדורישיה22/09/2021
שלום דר
בעקבות טיפול בקבותרים ותופעות לוואי רבות המליצו לי על כדור שנקרא פרלודל כל יום כדור, הקבותרים הייתי לוקחת פעם בשבוע כדור וניסיתי גם חצי כדור אפילו לשבוע,
בעקבות הטיפול בקבותרים המחזור שלי התקצר מ43 יום ל 33 יום אבל כפי שציינתי בגלל תופעות לוואי קשות הפסקתי. יש לי מיקרואדנומה 5MM .
רציתי לדעת כמה דברים:
1. מה ההבדל בין הכדורים האם מבחינת טיפול יש להם אותה יעילות?
2. מה ההשלכה של חוסר טיפול?
3. אם כדור עושה תופעות לוואי, כמה זמן זה זמן הסתגלות שניתן להגיד אחרי זמן זה שהכדור לא מתאים אם התופעות ממשיכות?
תודה רבה !!!
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה לשיה
ד''ר מאיה איש שלום22/09/2021בעקרון תופעות הלואי תלויות מנון אז אולי להתחיל במנון של 1.25 מג' ולא ב2.5 מג'.
עדיף לקחת בערב, אחרי האוכל/לפני השינה.
אפשר לשקול במקום פרילק גם גלולות (בתנאי שאין לא גורמות לחלב מהשדיים שיכול להציק)
בעקרון הטפול ניתן בכדי להגן על בריאות העצם. כשאין מחזורים הרבה זמן ויש ירידה ברמות אסטרוגן זה לא בריא לעצם.
מתן גלולות יכול להיות תחליף לטפול התרופתי כשיש גדול שקטן מ1 סמ
מציעה להתיעץ עם הרופא המטפל
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובה
שיה23/09/2021יש לי ויטמין די 14 זה יכול להיות מסוכן עם הפרולקטין הגבהה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא מסוכן וכדאי לקחת תוסף של ויטמין די
ד''ר מאיה איש שלום25/09/2021לא מסוכן כדאי לקחת תוסף של ויטמין D מציעה להתיעץ לגבי המנון עם הרופא המטפל, אם רמות הסידן בדם תקינות ולא היו אבנים בדרכי השתן כנראה ש2000 יחידות ליום יהיו מנון מספק
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)