פרולקטין טיפול כדורי

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פרולקטין טיפול כדורי
    שיה
    22/09/2021

שלום דר
    בעקבות טיפול בקבותרים ותופעות לוואי רבות המליצו לי על כדור שנקרא פרלודל כל יום כדור, הקבותרים הייתי לוקחת פעם בשבוע כדור וניסיתי גם חצי כדור אפילו לשבוע,
    בעקבות הטיפול בקבותרים המחזור שלי התקצר מ43 יום ל 33 יום אבל כפי שציינתי בגלל תופעות לוואי קשות הפסקתי. יש לי מיקרואדנומה 5MM .
    רציתי לדעת כמה דברים:
    1. מה ההבדל בין הכדורים האם מבחינת טיפול יש להם אותה יעילות?
    2. מה ההשלכה של חוסר טיפול?
    3. אם כדור עושה תופעות לוואי, כמה זמן זה זמן הסתגלות שניתן להגיד אחרי זמן זה שהכדור לא מתאים אם התופעות ממשיכות?
    תודה רבה !!!

תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרולקטין טיפול כדורי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לשיה

ד''ר מאיה איש שלום
    22/09/2021

בעקרון תופעות הלואי תלויות מנון אז אולי להתחיל במנון של 1.25 מג' ולא ב2.5 מג'.
    עדיף לקחת בערב, אחרי האוכל/לפני השינה.
    אפשר לשקול במקום פרילק גם גלולות (בתנאי שאין לא גורמות לחלב מהשדיים שיכול להציק)
    בעקרון הטפול ניתן בכדי להגן על בריאות העצם. כשאין מחזורים הרבה זמן ויש ירידה ברמות אסטרוגן זה לא בריא לעצם.
    מתן גלולות יכול להיות תחליף לטפול התרופתי כשיש גדול שקטן מ1 סמ
    מציעה להתיעץ עם הרופא המטפל
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

שיה
    23/09/2021

יש לי ויטמין די 14 זה יכול להיות מסוכן עם הפרולקטין הגבהה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסוכן וכדאי לקחת תוסף של ויטמין די

ד''ר מאיה איש שלום
    25/09/2021

לא מסוכן כדאי לקחת תוסף של ויטמין D מציעה להתיעץ לגבי המנון עם הרופא המטפל, אם רמות הסידן בדם תקינות ולא היו אבנים בדרכי השתן כנראה ש2000 יחידות ליום יהיו מנון מספק
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו