לאחר 4 חודשים פתאום לא מאשרים

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• לאחר 4 חודשים פתאום לא מאשרים
    שרון
    24/09/2021

שלום,4 חודשים עם אוזמפיק הסוכר התאזן,עכשיו ביקשתי חידוש מרשמים והקופה דוחה את הבקשה בטענה שיש תרופות אחרות ,איך עושים דבר כזה ? מה מציאה לי לעשות בכדיי שיאשרו מחדש תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם היה לך אשור על סמך סוכרת לא ניתן לבטלו

ד''ר מאיה איש שלום
    25/09/2021

אם היה לך אשור על סמך סוכרת לא ניתן לבטלו, מציעה לבקש מהרופא לערער על ההחלטה. אם מדובר בטרום סוכרת הקופה הפסיקה לתת אוזמפיק לטרום סוכרת, ואז צריך לבצע זאת באופן פרטי עם טופס 29ג' לאשור משרד הבריאות שיש להגיש לבית המרקחת. הרופא המטפל יכול למלא את הטופס
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולת סכרת 13 שנה וקבלת אוזמפיק

שרון
    26/09/2021

תודה על תשובתך,
    אני חולת סכרת 13 שנה ,עכשיו בעקבות האוזמפיק אני מאוזנת וכל הערכים תקינים
    מקווה מאוד שהרופאה תצליח במלחמה המיותרת הזו ,גם כך אני משלמת 50% על התרופה תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את מקבלת ב50 אחוז זה כבר טוב

ד``ר מאיה איש שלום
    27/09/2021

אם את מקבלת ב50% זה כבר טוב. בעקרון תנאי הסל הם המוגלובין מסוכרר מעל 7.5% בבסיס על 2 תרופות לסוכרת בכל הקופות פרט לכללית ששם מספיקה תרופה אחת. אם ההמוגלובין המסוכרר בבסיס היה פחות מכך אז המחיר יהיה באמת ב50% הנחה ולא בסל
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו