מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר מאיה איש שלום
- אוזמפיק, השמנה ויתר לחץ דםאסתר27/09/2021
דר שלום,
אני בת 40 משקל עודף (bmi קצת פחות מ 30) אך סובלת מלחץ דם גבוה כבר למעלה משנה סביב 140/105
ניסיתי כל דרך אפשרית לטפל על מנת להוריד את הלחץ דם באופן טבעי - מדיטציות, פעילות גופנית יומיומית הורדת נתרן כמעט לחלוטין אך לצערי לא הצלחתי להוריד במשקל. נאמר לי שזה פקטור משמעותי ומומלץ מאוד לפני התחלת טיפול תרופתי.
האם אוזמפיק יכולה לעזור לי במקרה הזה? לפחות להתחיל את תהליך היירדה המשקל.... כבר מיואשת...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי שוקלת טיפול תרופתי ללחץ הדם
ד''ר מאיה איש שלום27/09/2021יתכן שאוזמפיק יכול לעזור לך. יש צורך בהערכה של אנמנזה מלאה ובדיקה גופנית, בכל מקרה תהליך של ירידה במשקל הוא הדרגתי ועד שהוא יקרה (גם אם תחת האוזמפיק) היתי שוקלת טפול תרופתי ללחץ הדם כי יתר לחץ דם לא מאוזן לאורך זמן מעלה סכון לתחלואה קרדיוסקולרית לאי ספיקה כליתית ועוד
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם יש לכם ביטחון עצמי?
האם יש לכם ביטחון עצמי?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)