חוסר איזון בבלוטת התריס ומה לעשות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• חוסר איזון בבלוטת התריס ומה לעשות
    אור
    10/10/2021

שלום,
    מזה מספר חודשים שאיני מרגישה טוב ויש הרבה תסמינים פיזיים. נעה בין בדיקות, בהתחלה התגלה הליקובקטור ניתן טיפול ולאחר מכן מעט דלקת בקיבה. בלוטת התריס לא הייתה מאוזנת בשני הריונות לפני 4 ו6 שנים ונטלתי אלטרוקסין במהלכם. שתי בדיקות tsh בחצי שנה האחרונה תקינות. לני שבוע בדיקת נוגדנים לבלוטת עם ערך של מעל 1300( בדיקת tsh אחרונה ביוני). אני מרגישה חולשה, רעידות גופניות, בעיות בקיבה, טשטוש בראייה מידי פעם, ירידה במשקל ונשירת שיער. האם זה יכול להסביר? מה עליי לעשות?
    תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא סביר שהסיבה היא תת פעילות של בלוטת התריס

ד''ר מאיה איש שלום
    12/10/2021

אם TSH וFT4 תקינים לא סביר שהסיבה היא תת פעילות של בלוטת התריס. היתי מחפשת סיבה אחרת, קשה לי להעלות סיבות מבלי לקבל אנזמנזה מקיפה ובדיקה גופנית
    אבל למשל חסר בקורטיזול יכול להסביר, אנמיה חסר ברזל וחסר B12 יסבירו חלק מהתסמינים
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך בודקים חוסר בקורטיזול ועוד תסמינים

אור
    13/10/2021

איך בודקים חוסר בקורטיזול?
    ובדיקת tsh אחרונה לפני 4, חודשים.
    היה לי חוסר הקהל וההמוגלובין נמוך, נוטלת ברזל והוא עלה והתופעות נשארו והתחזקו. יש לציין שהיה לי הליקובקטור ולאחר מכן דלקת קלה בקיבה גם ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את הבדיקות שציינתי ניתן לבדוק בבדיקת דם

ד''ר מאיה איש שלום
    15/10/2021

את הבדיקות שציינתי ניתן לבדוק בבדיקת דם
    בעקרון קשה לי לתת יעוץ מבלי לקבל תמונה קלינית מלאה ובדיקה גופנית אך אפשר להתחיל ברור אצל רופא המשפחה
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו