מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר איזון בבלוטת התריס ומה לעשותאור10/10/2021
שלום,
מזה מספר חודשים שאיני מרגישה טוב ויש הרבה תסמינים פיזיים. נעה בין בדיקות, בהתחלה התגלה הליקובקטור ניתן טיפול ולאחר מכן מעט דלקת בקיבה. בלוטת התריס לא הייתה מאוזנת בשני הריונות לפני 4 ו6 שנים ונטלתי אלטרוקסין במהלכם. שתי בדיקות tsh בחצי שנה האחרונה תקינות. לני שבוע בדיקת נוגדנים לבלוטת עם ערך של מעל 1300( בדיקת tsh אחרונה ביוני). אני מרגישה חולשה, רעידות גופניות, בעיות בקיבה, טשטוש בראייה מידי פעם, ירידה במשקל ונשירת שיער. האם זה יכול להסביר? מה עליי לעשות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר שהסיבה היא תת פעילות של בלוטת התריס
ד''ר מאיה איש שלום12/10/2021אם TSH וFT4 תקינים לא סביר שהסיבה היא תת פעילות של בלוטת התריס. היתי מחפשת סיבה אחרת, קשה לי להעלות סיבות מבלי לקבל אנזמנזה מקיפה ובדיקה גופנית
אבל למשל חסר בקורטיזול יכול להסביר, אנמיה חסר ברזל וחסר B12 יסבירו חלק מהתסמינים
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בודקים חוסר בקורטיזול ועוד תסמינים
אור13/10/2021איך בודקים חוסר בקורטיזול?
ובדיקת tsh אחרונה לפני 4, חודשים.
היה לי חוסר הקהל וההמוגלובין נמוך, נוטלת ברזל והוא עלה והתופעות נשארו והתחזקו. יש לציין שהיה לי הליקובקטור ולאחר מכן דלקת קלה בקיבה גם ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
את הבדיקות שציינתי ניתן לבדוק בבדיקת דם
ד''ר מאיה איש שלום15/10/2021את הבדיקות שציינתי ניתן לבדוק בבדיקת דם
בעקרון קשה לי לתת יעוץ מבלי לקבל תמונה קלינית מלאה ובדיקה גופנית אך אפשר להתחיל ברור אצל רופא המשפחה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)