מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורמון גדילה לבני נוער למטרת גובהנחום10/10/2021
שלום פעם דברתי עם אנדוקרינולוג בטלפון והוא אמר שנותנים למטר 1.75 הורמון גדילה כי אני מטר 1.75
ועושים ילדים עם הורמון גדילה מטר 1.80 ייתכן?
יש סיכוי שרופא אנדוקרינולוג ילדים ייתן לי הורמון גדילה שאני היה יותר גבוה? כמו מטר 1.80* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראתי מחקר שנתנו לילדים בני 18 הורמון גדילה
NIV NAHUM10/10/2021קראתי מחקר שנתנו לילדים בני 18 הורמון גדילה והם גבהו ממטר 1.65 למטר 1.75 והפלטות שלהם היו נעולות כי הם בני 18
אז למה שאני גם לא יגבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי הורמון גדילה ולקיחתו
NIV NAHUM13/10/2021אפשר תשובה אם אפשר לתת לי מעט הורמון גדילה כדי שאני היה מטר 1.80 כי אני חושב שאני נמוך בפיתוח שריר כי רוב האנשים בחדר כושר הם גבוהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגיל מעל 20 לא סביר שתהיה גדילה
ד''ר מאיה איש שלום15/10/2021בגיל מעל 20 לא סביר שתהיה גדילה כי פלטות הצמיחה סגורות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל גם בגיל 18 הפלטות נעולות וניסוי
NIV NAHUM16/10/2021אבל בגיל 18 הפלטות גם נעולות
אני מטר 1.74 בדקתי שוב אני רוצה להיות מטר 1.80 אולי אפשר לעשות ניסוי לחודשים ואת תתני לי? בטח יש רופא שיסכים לעשות ניסוי לכמה חודשים איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבוה כמה ס"מ בודדים מ1.74 זה לא בעיה
NIV NAHUM16/10/2021לדעתי כדי לגבוה כמה ס"מ בודדים ממטר 1.74 זה לא בעיה בגיל 24
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קשה לי להאמין שיש רופא שיתן לך
ד''ר מאיה איש שלום16/10/2021קשה לי להאמין שיש רופא שיתן לך בגיל הזה בפרט שאין לך חסר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לנטילת הורמון גדילה כדי לעלות בגובה
NIV NAHUM18/10/2021מבקש לעשות ניסוי שתתן לי הורמון גדילה לכמה חודשים לראות אם אני גובה ס"מ בכלל כי לגבוה למטר 1.80 מ1.74 זה לא הרבה ס"מ תוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להורמון גדילה ואם אפשר לקבל
נחום19/10/2021תני לי הורמון גדילה בבקשה נעשה ניסוי לכמה חודשים
לא יקרה כלום אם תתני לי הורמון גדילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתן הורמון גדילה כשאין חסר יכול להביא לנזקים
ד''ר מאיה איש שלום20/10/2021מתן הורמון גדילה כשאין חסר יכול להביא לנזקים כמו עלית לחץ דם סוכר צבירת נוזלים גדילה של רקמות רכות ואף עליה בסכון לגידולים שונים. לא מקובל לתת כשאין חסר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להורמון גדילה שנית ולמה אי אפשר
NIV NAHUM29/10/2021מטר 1.74 זה נמוך ממוצע בחול ממוצע זה 1.80
ואני רוצה שתתני לי הורמון גדילה כדי שאני היה מטר 1.80 למה אי אפשר כל כך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעדכן לגבי הגובה שלי
נחום30/10/2021מדדתי שנית גובה היום ואני מטר 1.73
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבקש לתת לי הורמון גדילה
NIV NAHUM03/11/2021כן יש התוויה לתת הורמון גדילה למטר 1.74 בחוץ לארץ כי שם נקבע שמטר ממוצע זה 1.80 אז אני מבקש לתת לי הורמון גדילה כי עושים ילדים עם חוסר בהורמון גדילה מטר 1.80 ראיתי גרפים של טיפול בהורמון גדילה ותוצאה של גובה יצא להם מטר 1.80
תגובה לניב נחום
ד''ר מאיה איש שלום06/11/2021בגיל מבוגר מ18 ואף קודם ברגע שפלטות הגדילה נסגרות אין יכולת לגבוה יותר במתן הורמון גדילה
אבקש שלא לשאול שאלות יותר בנושא. גם הרמה שלך תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אי אפשר לעשות ניסוי
NIV NAHUM07/11/2021אין לי מה לומר יותר
חוץ מזה שאני מבקש שתתני לי בתור ניסוי מחקר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה בקשר לבקשה שלי?
NIV NAHUM14/11/2021אני בקשתי שתתני לי הורמון גדילה בתור ניסוי מחקר כי אני חושב שצריך לתת הזדמנות אם הורמון גדילה בגיל שלי מגביר גובה בכמה ס"מ כדי שהיה ממוצע מה שעכשיו שאני לא
אנא אל תשאל שאלות יותר בנושא כי לא אענה
ד''ר מאיה איש שלום14/11/2021בבקשה תפסיק לשאול שאלות בנושא
הסברתי באופן ברור ביותר שבגיל שבו פלטות הגדילה סגורות מתן הורמון גדילה לא יגרום לגדילה. בפרט שאין לך שום חסר
אנא אל תשאל שאלות יותר בנושא כי לא אענה
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)