גלוקוז גבוה בצום ולמה הגלוקוז לא מתאזן

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• גלוקוז גבוה בצום ולמה הגלוקוז לא מתאזן
    דנה
    26/10/2021

שלום
    לפני 6 שנים כשעשיתי בדיקת דם הגלוקוז יצא לי 122 המגלובין מסוכרר 5.8 אז הייתי מלאה במשקל קצת גבוה מאז שומרת על תזונה נכונה פעילה פיזית אומנם לא כל כך מקפידה על פעילות גופנית והורדתי גם במשקל מזה 6 שנים לא שתיתי משקאות מוגזים צמצמתי במתוקים הפסקתי עם החטיפים עברתי לאורז בסמטי אבל הגלוקוז בצום תמיד נשאר מעל 100 בכל בדיקת דם לא מגיע ל 126 שזה טרום סכרת המגלובין לפעמים עולה ולפעמים יורד נע בין 5.7 ל 6.1 למרות השינוי הדרסטי שעשיתי במהלך השנים למה הגלוקוז לא מתאזן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לפרטים אנמנסטים נוספים ובדיקה גופנית

ד''ר מאיה איש שלום
    27/10/2021

קשה לי לענות אני זקוקה לפרטים אנמנסטים נוספים ובדיקה גופנית. (כגון ספור משפחתי/סוכרת הריון/שחלות פולצסטיות/BMI עדכני/קיום השמנה בטנית ועוד) בדיקה גופנית. לכן קשה לי לתת תשובה טובה
    בכל אופן השפור שחל משמח. ותשתדלי להוסיף גם פעילות גופנית היא לבטח תעזור
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלוקוז גבוה בצום והאם יכול לתרום לעלייה בסוכר

דנה
    28/10/2021

תודה על המענה האמת מזה 6 שנים סובלת ממעי רגיז ונפיחות בטן לאחר כל ארוחה הבטן שלי נפוחה כל הזמן רק בבוקר כשאני קמה הנפיחות פוחתת
    האם זה יכול לתרום לעלייה בסוכר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלוקוז גבוה בצום

דנה
    29/10/2021

למה אין מענה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדנה לא ככל הידוע לי

ד''ר מאיה איש שלום
    29/10/2021

לא..ככל הידוע לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו