אוזמפיק טופס 29ג' וכיצד ניתן להשיג אותו

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• אוזמפיק טופס 29ג' וכיצד ניתן להשיג אותו
    אסף
    28/10/2021

שלום ד"ר, זאת פעם שלישית שאני כותב הודעה, אני מקווה שזה בסדר. כתבת בעבר שרוב האנדוקרינולוגים נותנים את הטופס במקרים של השמנת יתר, אבל היום שוב קבעתי תור ראשון שמצאתי (במרחק שעה מאיפה שאני גר), וזה האנדוקרינולוג השני שניסיתי החודש שאמר שהוא לא יכול לעזור (לפחות פיציתי את עצמי בחזרה בבורקס פיצה...)
    האם יש איזשהו אנדוקרינולוג/ית בארץ שכדאי לי ללכת אליהם, אפילו באופן פרטי שיתנו לי את הטופס? התורי המתנה ארוכים מאוד ולרוב אני צריך לנסוע רחוק כדי למצוא מישהו, ובסוף זה מסתיים בתשובה שלילית.
    יש דרך להגיע אליך באופן פרטי?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מצטערת לשמוע ולא ברור לי מדוע

ד''ר מאיה איש שלום
    28/10/2021

אני מצטערת לשמוע ולא ברור לי מדוע (אין לך BMI פחות מ27 נכון?)
    אני מקבלת באופן פרטי במרפאת DMC
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוזמפיק טופס 29 ג' וקבלת אי אישור

אסף
    29/10/2021

הBMI שלי 38. אבל בשתי הפעמים שביקרתי אצל אנדוקרינולוג הם אפילו לא בדקו מדדים כאלה, התשובה היתה מיד "לא". אמרו שמשרד הבריאות לא מאשר וזהו.
    אני אתקשר לקבוע תור, תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש דרך להגיע באופן פרטי כרופאה מומחית ולקבל החזר מהקופה

אסף
    31/10/2021

ניסיתי לקבוע תור דרך מרפאת DMC, הם אמרו שבתור מטופל במאוחדת אני יכול לקבוע תור אצלך במרפאה במודיעין שימשוני. התקשרתי לשם והם אמרו שבשביל תור אני צריך הפניה מרופא המשפחה ושהתורים עוד הרבה חודשים קדימה.
    יש דרך להגיע באופן פרטי כרופאה מומחית ולקבל החזר מהקופה? שוב סליחה אם אני משגע אותך עם כל ההודעות, אני מנסה בכל דרך לקבל אוזמפיק כי זה באמת עזר לי מאוד.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו