מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוזמפיק טופס 29ג' וכיצד ניתן להשיג אותואסף28/10/2021
שלום ד"ר, זאת פעם שלישית שאני כותב הודעה, אני מקווה שזה בסדר. כתבת בעבר שרוב האנדוקרינולוגים נותנים את הטופס במקרים של השמנת יתר, אבל היום שוב קבעתי תור ראשון שמצאתי (במרחק שעה מאיפה שאני גר), וזה האנדוקרינולוג השני שניסיתי החודש שאמר שהוא לא יכול לעזור (לפחות פיציתי את עצמי בחזרה בבורקס פיצה...)
האם יש איזשהו אנדוקרינולוג/ית בארץ שכדאי לי ללכת אליהם, אפילו באופן פרטי שיתנו לי את הטופס? התורי המתנה ארוכים מאוד ולרוב אני צריך לנסוע רחוק כדי למצוא מישהו, ובסוף זה מסתיים בתשובה שלילית.
יש דרך להגיע אליך באופן פרטי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מצטערת לשמוע ולא ברור לי מדוע
ד''ר מאיה איש שלום28/10/2021אני מצטערת לשמוע ולא ברור לי מדוע (אין לך BMI פחות מ27 נכון?)
אני מקבלת באופן פרטי במרפאת DMC
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוזמפיק טופס 29 ג' וקבלת אי אישור
אסף29/10/2021הBMI שלי 38. אבל בשתי הפעמים שביקרתי אצל אנדוקרינולוג הם אפילו לא בדקו מדדים כאלה, התשובה היתה מיד "לא". אמרו שמשרד הבריאות לא מאשר וזהו.
אני אתקשר לקבוע תור, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דרך להגיע באופן פרטי כרופאה מומחית ולקבל החזר מהקופה
אסף31/10/2021ניסיתי לקבוע תור דרך מרפאת DMC, הם אמרו שבתור מטופל במאוחדת אני יכול לקבוע תור אצלך במרפאה במודיעין שימשוני. התקשרתי לשם והם אמרו שבשביל תור אני צריך הפניה מרופא המשפחה ושהתורים עוד הרבה חודשים קדימה.
יש דרך להגיע באופן פרטי כרופאה מומחית ולקבל החזר מהקופה? שוב סליחה אם אני משגע אותך עם כל ההודעות, אני מנסה בכל דרך לקבל אוזמפיק כי זה באמת עזר לי מאוד.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)