יש מה לעשות לגבי עלות האוזמפיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• יש מה לעשות לגבי עלות האוזמפיק
    שרון
    01/11/2021

שלום,
    חולת סכרת בת48,
    לוקחת אוזמפיק כ5 חודשים סוכר מאוזן וירידה במשקל ,כאשר התחלתי את האוזמפיק bmi היה 38 אך המוגלובין a1c היה 6.4 מכך אישרו את האוזמפיק אך בעלות של 226 שח ולא בעלות הנמוכה כפי של חולה סכרת מין המניין,עכשיו שהערכים יורדים והכל טוב בכלל לא מוכנים להוריד את העלות מה שאומר שאני משלמת מחיר של 50% מעלות התרופה ,האם יש עם מי להילחם בעניין המחיר או שזה חוקים יבשים גם כאשר אני חולת סכרת מזה שנים רבות .
    המון תודה לך שרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמחה לשמוע על השיפור תחת האוזמפיק

ד''ר מאיה איש שלום
    01/11/2021

שמחה לשמוע על השפור תחת האוזמפיק
    בעקרון האוזמפיק נמצא בסל לחולי סוכרת עם המוגלובין מסוכרר של 7.5% ומעלה. לכן באף קופה לצערי לא יאושר בסל אם ההמוגלובין המסוכרר בתחילת טפול היה נמוך מזה. אלא אם יש הפרעה וההמוגלובין המסוכרר לא מיצג ויש הוכחה לממוצע סוכר גבוה של סביב 170 בתחילת הטפול בעזרת למשל מדידות סוכר ביתיות. במרבית הקופות הדרישה היא להיות תחת 2 תרופות בכללית מספיק תחת תרופה אחת
    משמח שיש תגובה טובה ואני מקוה שבעתיד המחיר ירד
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו