מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מינון, ודחיית מנהאדי16/11/2021
הי ד״ר איש שלום.
תודה על המידע המפורט שאת מעניקה כאן.
אני נוטל אוזמפיק לירידה במשקל. אחרי 4 הזרקות של 0.25 (מזרק תואם) הזרקתי מנה כפולה, כדי להעלות המינון ל-0.50. בינתיים ירדתי כ-4 קג ומרגיש נפלא.
במהלך כל השבוע מאז העלאת המינון סבלתי מבחילות, ולקראת ההזרקה הנוספת תפסתי כנראה קלקול קיבה או וירוס עם סימפטומים דומים.
אודה על עצתך:
1. האם להשאר במינון הגבוה יותר (0.50)? (נותרו לי 2 מנות במזרק 0.25)
2. האם לדחות את המנה בגלל הוירוס?
3. יום לפני ההזרקה הבאה אני אמור לשהות בחול למשך שבוע. האם להזריק את המנה לפני הנסיעה? או עדיף לדלג על שבוע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליצה למטופליי לדחות את המנה הבאה
ד''ר מאיה איש שלום19/11/2021מציעה להוועץ עם הרופא שהמליץ על התרופה
בעקרון אני ממליצה למטופלי לדחות את המנה הבאה כל עוד הם משלשלים או מקיאים ואז מפחיתה מנון
אפשר למשל לרדת ל0.25 ובהזרקה השניה באותה פעם 5 או 10 קליקים במקום מנון מלא של 0.25 נוסף ואז יהיה מנון נמוך יותר מ0.5 באותה הזרקה.
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המענה המהיר
תומס20/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)