מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רגל סוכרתית ומים חמיםיעל20/11/2021
שלום
יש לי תנגודת לאינסולין ואני שנים עם גלוקומין 1. התנגודת אובחנה עם סוכר 82 וa1c מאוזן כי ביקשתי לקבל העמסת סוכר בגלל תסמונת מטבולית ושחלות פוליציסטיות.כל השנים עם גלוקומין סוכר ו a1c בנורמה אך זה לא אומר לי ממש הרבה לגבי איזון התנגודת כי היא אובחנה עם סוכר 82.
קראתי שבסוכרת חשוב לא לחשוף את כף הרגל במקלחת מעל ל 37 מעלות מים שלא תתפתח רגל סוכרתית.
יש לי קרעים קטנים באצבעות בכף רגל ימין עקב התכווצויות שרירים בלילה. עד שקראתי על ההנחיות למניעת רגל סוכרתית במקרה שמתי כל יום כרית חשמלית מתחת לכף הגגל והתקלחתי במים חמים ברמה נסבלת אבל יותר מ 37 מעלות על מנת לעזור להזרמת דם וריפוי. האם עדיף להפסיק עם זה?
מה למעשה החום גורם לרגל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש משהו מיטיבי יותר
אודי20/11/2021קרם לחות על בסיס קבוע ואף יומיומי
לא להתהלך יחף בכדי לא לחשוף את הרגל למפגעים וחבלות שיכולים להוות כר לזיהום
להקפיד על זרימת דם טובה? אין כמו הליכה!
בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאודי
ד''ר מאיה איש שלום21/11/2021אין מניעה משמוש במים חמים כל עוד לא גורמים לכויה. מצטרפת להמלצות של אודי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)