מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוזמפיק וסקסנדה לא משפיעים כללאבי21/11/2021
היי.
אני בן 43 עם טרום סוכרת ו BMI גבוה.
לפני חודשיים התחלתי בהמלצת הרופאה שלי להתחיל טיפול ב סקסנדה.
הזרקתי כל יום במשך שלושה וחצי שבועות והתיאבון רק גדל. הגעתי כמעט למינון המקסימלי והפסקתי.
החליפו לי לאוזמפיק.
שבוע ראשון 0.25 ללא השפעה. שבוע שני 0.5 ללא השפעה...
יכול להיות ששתי התרופות לא משפיעות עליי? אני חושב שהן הגבירו לי את התיאבון...
קראתי על המון מטופלים, לא שמעתי על מקרה כמו שלי...
הדיאטנית שלי אמרה לי אם תוך שבועיים אין השפעה אז כנראה שאני לא מגיב. היא לא מכירה אנשים שלקח להם יותר משבוע להגיב... (ולטענתה היא מכירה המון במסגרת העבודה שלה)
מה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התגובה לאוזמפיק משמעותית יותר בהשוואה לסקסנדה
ד''ר מאיה איש שלום24/11/2021התגובה לאוזמפיק משמעותית יותר בהשואה לסקסנדה בהשואה ל66% מהחולים שמגיבים לסקסנדה 85% מגיבים לאוזמפיק
צריך לשקול בכל זאת להמשיך ולבחון את השפעת העלאת המנון ראיתי שמטופלים שהגיבו רק למנונים גבוהים כגון 1.5 מג' או 2 מג'
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)