הבדיקה להורמון יוצאת נמוכה יותר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• הבדיקה להורמון יוצאת נמוכה יותר
    נחום
    02/12/2021

אפשר לדעת בבקשה אם תוכלי למסור לי מאיזה רמה של הורמון גדילה בng ml נותנים למבוגרים? פעם היה לי 264 ngml ועכשיו ירד ל160ng כי אני לא ישן
    דרך אגב בכללית הבדיקה להורמון יוצאת נמוכה יותר
    אני מטר 1.78 בseca

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רק ברמה שמתחת לנורמה ואם יש הצדקה קלינית

ד''ר מאיה איש שלום
    03/12/2021

רק ברמה שמתחת לנורמה ואם יש הצדקה קלינית. אם יש סיבה הפיכה לירידה צריך לפתור אותה ולא לטפל בהורמון. בגילך כשפלטות הגדילה סגורות לא תהיה להורמון שום השפעה על גדילה זה ודאי
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיתי לישון חצי שנה במזרון לא תקין

נחום
    03/12/2021

ניסיתי לישון חצי שנה במזרון לא תקין וכעת השינה נפגעה לי לכל החיים בכללית הבדיקה יוצאת יותר נמוכה.
    אבל יש לי ירידה בנפח שריר אני ינסה לבדוק בכללית ויפרסם.
    השאלה אם נותנים אם הרמה גבולית למי שיש ירידה במסת שריר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יורד הורמון גדילה אז הקיבה יכולה להתכווץ

NIV
    04/12/2021

שלום פעם בכללית התוצאה הייתה 235NG/ML אם יורד הורמון גדילה אז הקיבה יכולה להתכווץ? כל הזמן חסר לי זרחן ולא עולה בלי 500 גרם סטייק אבל קשה לי לאכול כי התיאבון נעלם לי בגלל שמאמין שהקיבה התכווצה מהורמון גדילה נמוך
    פעם הייתי מטר 1.80 מדדו אותי בגיל 19 באותו מכשיר SECA
    פשוט התכווצתי 2 ס"מ מחוסר זרחן והרמת משקולות ברגליים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליח ללכת ברגל בגלל חולשת שרירים

NIV NAHUM
    05/12/2021

אני אוכל טונה מעלה זרחן מצויין אבל אני לא מצליח ללכת ברגל בגלל חולשת שרירים הרגליים שלי לא מצליחות לעשות הליכות קשה ללכת ברגל אין שריר וגם השריר בידיים נופל לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב שהפילה טונה לא מעלה לי את הזרחן

NIV NAHUM
    05/12/2021

אני חושב שהפילה טונה לא מעלה לי את הזרחן כי העצמות עדין כואבות ושורפות לי ברגליים אז אני יעשה בדיקת זרחן ויעדכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו