מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבדיקה להורמון יוצאת נמוכה יותרנחום02/12/2021
אפשר לדעת בבקשה אם תוכלי למסור לי מאיזה רמה של הורמון גדילה בng ml נותנים למבוגרים? פעם היה לי 264 ngml ועכשיו ירד ל160ng כי אני לא ישן
דרך אגב בכללית הבדיקה להורמון יוצאת נמוכה יותר
אני מטר 1.78 בseca* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רק ברמה שמתחת לנורמה ואם יש הצדקה קלינית
ד''ר מאיה איש שלום03/12/2021רק ברמה שמתחת לנורמה ואם יש הצדקה קלינית. אם יש סיבה הפיכה לירידה צריך לפתור אותה ולא לטפל בהורמון. בגילך כשפלטות הגדילה סגורות לא תהיה להורמון שום השפעה על גדילה זה ודאי
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי לישון חצי שנה במזרון לא תקין
נחום03/12/2021ניסיתי לישון חצי שנה במזרון לא תקין וכעת השינה נפגעה לי לכל החיים בכללית הבדיקה יוצאת יותר נמוכה.
אבל יש לי ירידה בנפח שריר אני ינסה לבדוק בכללית ויפרסם.
השאלה אם נותנים אם הרמה גבולית למי שיש ירידה במסת שריר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יורד הורמון גדילה אז הקיבה יכולה להתכווץ
NIV04/12/2021שלום פעם בכללית התוצאה הייתה 235NG/ML אם יורד הורמון גדילה אז הקיבה יכולה להתכווץ? כל הזמן חסר לי זרחן ולא עולה בלי 500 גרם סטייק אבל קשה לי לאכול כי התיאבון נעלם לי בגלל שמאמין שהקיבה התכווצה מהורמון גדילה נמוך
פעם הייתי מטר 1.80 מדדו אותי בגיל 19 באותו מכשיר SECA
פשוט התכווצתי 2 ס"מ מחוסר זרחן והרמת משקולות ברגליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליח ללכת ברגל בגלל חולשת שרירים
NIV NAHUM05/12/2021אני אוכל טונה מעלה זרחן מצויין אבל אני לא מצליח ללכת ברגל בגלל חולשת שרירים הרגליים שלי לא מצליחות לעשות הליכות קשה ללכת ברגל אין שריר וגם השריר בידיים נופל לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שהפילה טונה לא מעלה לי את הזרחן
NIV NAHUM05/12/2021אני חושב שהפילה טונה לא מעלה לי את הזרחן כי העצמות עדין כואבות ושורפות לי ברגליים אז אני יעשה בדיקת זרחן ויעדכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)