מרשם למחטים לאוזמפיק מה הגודל?

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מרשם למחטים לאוזמפיק מה הגודל?
    יעל
    14/12/2021

ד"ר שלום,
    1.ביקשתי מהרופאה שלי מרשם למחטים נוספות לאוזמפיק והיא ביקשה מידע מדויק יותר אילו מחטים באיזה גודל וכו' (אין לה הרבה נסיון עם האוזמפיק) תוכלי לכתוב לי מה בדיוק אמור להיות רשום במרשם?
    2. התחלתי טיפול לפני כחודש באוזממפיק 3 הזרקות של 0.25 ורביעית של 0.5. למעשה כרגע עדיין כמעט ולא חשה בהשפעה וגם אין שינוי מבחינת המשקל; אז אני מבינה שאצטרך מינון שאצטרך מינון גבוה שזה כמות גדולה יותר של עלויות חודשיות. האם זה נכון שבמאוחדת הקופה מסבסדת את התרופה גם בהתויה של ירידה במשקל?
    תודה רבה מראש על תשובותייך היעילות והמקצועיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון של 0.25 הוא נמוך וסביר שלא יביא לירידה משמעותית במשקל

ד''ר מאיה איש שלום
    14/12/2021

בעקרון המנון הטיפולי שאושר בארהב לירידה במשקל הוא 2.4 מג' לשבוע, המנון זה לא מאושר בארץ אלא עם אשור מיוחד (טופס 5).
    מנון של 0.25 מג' הוא נמוך וסביר שלא יביא לירידה משמעותית במשקל. המחיר של 3 המנונים דומה וללא פער משמעותי כך שגם העלאת מנון לא תגרום לכך שהתרופה תעלה יותר
    ונכון קופת חולים מאוחדת מסבסבדת את התרופה בהתויה של עודף משקל . היא כרגע הקופה יחידה
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו