מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרשם למחטים לאוזמפיק מה הגודל?יעל14/12/2021
ד"ר שלום,
1.ביקשתי מהרופאה שלי מרשם למחטים נוספות לאוזמפיק והיא ביקשה מידע מדויק יותר אילו מחטים באיזה גודל וכו' (אין לה הרבה נסיון עם האוזמפיק) תוכלי לכתוב לי מה בדיוק אמור להיות רשום במרשם?
2. התחלתי טיפול לפני כחודש באוזממפיק 3 הזרקות של 0.25 ורביעית של 0.5. למעשה כרגע עדיין כמעט ולא חשה בהשפעה וגם אין שינוי מבחינת המשקל; אז אני מבינה שאצטרך מינון שאצטרך מינון גבוה שזה כמות גדולה יותר של עלויות חודשיות. האם זה נכון שבמאוחדת הקופה מסבסדת את התרופה גם בהתויה של ירידה במשקל?
תודה רבה מראש על תשובותייך היעילות והמקצועיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מינון של 0.25 הוא נמוך וסביר שלא יביא לירידה משמעותית במשקל
ד''ר מאיה איש שלום14/12/2021בעקרון המנון הטיפולי שאושר בארהב לירידה במשקל הוא 2.4 מג' לשבוע, המנון זה לא מאושר בארץ אלא עם אשור מיוחד (טופס 5).
מנון של 0.25 מג' הוא נמוך וסביר שלא יביא לירידה משמעותית במשקל. המחיר של 3 המנונים דומה וללא פער משמעותי כך שגם העלאת מנון לא תגרום לכך שהתרופה תעלה יותר
ונכון קופת חולים מאוחדת מסבסבדת את התרופה בהתויה של עודף משקל . היא כרגע הקופה יחידה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)