בדיקת דם דחופה tsh לקביעת מינון יוטירוקס

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם דחופה tsh לקביעת מינון יוטירוקס
    אור
    22/12/2021

שלום, אני בת 34 מטופלת ביוטירוקס יומיום מגיל 16 בשבילי השימוטו. בבדיקת דם האחרונה שלי בספטמבר התוצאה של tsh היתה 8.15 , רק חודשיים לאחר בדיקת דם שבה ה-tsh עמד על 3.44 . בגלל המהירות בשינוי הקיצוני האנדו׳ שלי החליטה לעשות בדיקה חוזרת לפני שהיא משנה לי מינון יומיומי לתמיד. התור אליה בקרוב ועלי לבצע את בדיקת הדם לפניו אך אני חוששת ורציתי לוודא שתוצאות בדיקות דם אינן יכולות להיות מושפעות מהרפס וצינון ומחזור חודשי (ליכה לא שקופה, שיעול, נזלת, צרידות - רופא משפחה אומר שלא מדובר בשפעת בעיניו, לא בדק ריאות. מחזור ביום 3, הרפס בסוף ההתפרצות). כנראה שהמזג אויר השפיע על המערכת החיסונית שלי כמו רבים. תודה רבה על הסיוע!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה שמשפיע בעיקר על TSH במטופלים על איותירוקס

ד''ר מאיה איש שלום
    22/12/2021

קודם כל החלמה מהירה ותרגישי טוב. בעקרון הללו לא אמורים להשפיע. מה שמשפיע בעיקר על TSH במטופלים על איותירוקס זה ההפרדה מאוכל/קפה/תוספים/כדורים אחרים. אי הקפדה על הפרדה מקפה/תה/אוכל/תוספים/כדורים נוספים של חצי שעה לפחות יכולה לגרום לעליה בTSH. אם התחלת גלולות או עלית במשקל זו גם יכולה להיות סיבה לעליה בTSH
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההסבר המפורט, זה מאד עזר :)

אור
    23/12/2021

תודה רבה על ההסבר המפורט, זה מאד עזר :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו