מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת דם דחופה tsh לקביעת מינון יוטירוקסאור22/12/2021
שלום, אני בת 34 מטופלת ביוטירוקס יומיום מגיל 16 בשבילי השימוטו. בבדיקת דם האחרונה שלי בספטמבר התוצאה של tsh היתה 8.15 , רק חודשיים לאחר בדיקת דם שבה ה-tsh עמד על 3.44 . בגלל המהירות בשינוי הקיצוני האנדו׳ שלי החליטה לעשות בדיקה חוזרת לפני שהיא משנה לי מינון יומיומי לתמיד. התור אליה בקרוב ועלי לבצע את בדיקת הדם לפניו אך אני חוששת ורציתי לוודא שתוצאות בדיקות דם אינן יכולות להיות מושפעות מהרפס וצינון ומחזור חודשי (ליכה לא שקופה, שיעול, נזלת, צרידות - רופא משפחה אומר שלא מדובר בשפעת בעיניו, לא בדק ריאות. מחזור ביום 3, הרפס בסוף ההתפרצות). כנראה שהמזג אויר השפיע על המערכת החיסונית שלי כמו רבים. תודה רבה על הסיוע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה שמשפיע בעיקר על TSH במטופלים על איותירוקס
ד''ר מאיה איש שלום22/12/2021קודם כל החלמה מהירה ותרגישי טוב. בעקרון הללו לא אמורים להשפיע. מה שמשפיע בעיקר על TSH במטופלים על איותירוקס זה ההפרדה מאוכל/קפה/תוספים/כדורים אחרים. אי הקפדה על הפרדה מקפה/תה/אוכל/תוספים/כדורים נוספים של חצי שעה לפחות יכולה לגרום לעליה בTSH. אם התחלת גלולות או עלית במשקל זו גם יכולה להיות סיבה לעליה בTSH
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההסבר המפורט, זה מאד עזר :)
אור23/12/2021תודה רבה על ההסבר המפורט, זה מאד עזר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)