בדיקות שנעשו כפי שצינת בתשובתך

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בדיקות שנעשו כפי שצינת בתשובתך
    רינה
    01/01/2022

שלום דר מאיה איש שלום
    טרם תחילת הטיפול נעשה אולטרא סאונד בטן עליו הראתה זאת נפרולוגית הכל היה תקין צורה גודל אורך הכליה 10ממ כליה ימנית ושמאלית ללא עדות לאבנים או הידרוניפרוזיס ככה שני הכליות הבדיקה בוצעה 2016

לכן דר מאיה מבינה שאינך יכולה להחליט
    כאשר חזרתי עם ההולטר למומחה לחץ דם והטריד אותי 1.01 ממש הפריע התשובה היתה שזה בגלל מחר הספרינט שכבר סיפרתי לך עליו אולי זה היה טעות להוריד לחץ דם אגרסיבי יתכן שכאן הבעיה
    מעונינת להבין מתחילת הטיפול ישנה ירידה 30 אחוז כפי שכתבת לי וזה ממשיך לעלות 1.1 או חסר משמעות
    מהי חות דעתך אין פה נזק עם המחקר הזה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי להימנע מתרופות ממשפחת NSAIDS

ד''ר מאיה איש שלום
    04/01/2022

שמחה שהסונר היה תקין. כאמור קשה לי ליעץ באופן זה זה יהיה חסר אחריות מצידי להחליט על סמך פיסות מידע לא מלאות על הטיפול שלך. למשל תוצאות הולטר לחץ דם תוצאו הבדיקות לאורך השנים אנמנזה בדיקה גופנית
    בכל מקרה כדאי להמנע גם מתרופות ממשפחת NSAIDS. כגון אדויל נוירופן ארקוקסיה. ואם יש חום או כאבים לטול אקמול או אופטלגין.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו