מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקות שנעשו כפי שצינת בתשובתךרינה01/01/2022
שלום דר מאיה איש שלום
טרם תחילת הטיפול נעשה אולטרא סאונד בטן עליו הראתה זאת נפרולוגית הכל היה תקין צורה גודל אורך הכליה 10ממ כליה ימנית ושמאלית ללא עדות לאבנים או הידרוניפרוזיס ככה שני הכליות הבדיקה בוצעה 2016
לכן דר מאיה מבינה שאינך יכולה להחליט
כאשר חזרתי עם ההולטר למומחה לחץ דם והטריד אותי 1.01 ממש הפריע התשובה היתה שזה בגלל מחר הספרינט שכבר סיפרתי לך עליו אולי זה היה טעות להוריד לחץ דם אגרסיבי יתכן שכאן הבעיה
מעונינת להבין מתחילת הטיפול ישנה ירידה 30 אחוז כפי שכתבת לי וזה ממשיך לעלות 1.1 או חסר משמעות
מהי חות דעתך אין פה נזק עם המחקר הזה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי להימנע מתרופות ממשפחת NSAIDS
ד''ר מאיה איש שלום04/01/2022שמחה שהסונר היה תקין. כאמור קשה לי ליעץ באופן זה זה יהיה חסר אחריות מצידי להחליט על סמך פיסות מידע לא מלאות על הטיפול שלך. למשל תוצאות הולטר לחץ דם תוצאו הבדיקות לאורך השנים אנמנזה בדיקה גופנית
בכל מקרה כדאי להמנע גם מתרופות ממשפחת NSAIDS. כגון אדויל נוירופן ארקוקסיה. ואם יש חום או כאבים לטול אקמול או אופטלגין.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)