מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טרום סוכרת- מה ניתן לעשות?ליה05/01/2022
היי,
שמי ליה, אני בת 42, בריאה, ללא עודף משקל (55 ק"ג), בת לאב סוכרתי,
לפני כחודשיים עשיתי בדיקות דם שגרתיות, התוצאות היו שהסוכר שלי, אחרי צום, היה 106 והHBA1C היה 5.7%
בדקתי אחורה ומסתבר שגם באפריל של השנה שעברה המצב היה זהה
מאותו הרגע הורדתי לחלוטין את הסוכר ואת הקמח הלבן מהתפריט ואמני מנסה להגביר את הפעילות הגופנית.
רכשתי מד סוכר, אני מודדת בכל בוקר והסוכר שלי נע ביו 103 ופעם אף הגיע ל-110.
יש לציין שאחרי כל ארוחה הוא בערך 115.
עד כמה מדי הסוכר אמינים?
האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות?
אני רוצה גם לציין שלפני 3 שנים הייתי בהריון ולא היתה לי סוכרת הריון.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכים אלה לא מחייבים טיפול אבל אפשר לשקול זאת
ד''ר מאיה איש שלום07/01/2022שנוי בהרגלי חיים הוא חשוב, טוב את עושה. קשה לי ליעץ מבלי לדעת את התמונה הקלינית המלאה. ערכים כאלו לא מחייבים טפול אבל אפשר לשקול זאת. וגם בגלל שאת ללא עודף משקל יתכן שאולי מדובר בטרום סוכרת על רקע אוטואמוני. שוב קשה לומר מבלי לראותך ולראות בדיקות מעבדה מלאות.
בכל מקרה שינוי הרגלי חיים עוזר בכל סוגי הטרום סוכרת
לעיתים צריכה של פחמימה מורכבת בערב משפרת את רמות הסוכר בבוקר אך זה אינדוידואלי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)