מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עלייה בערכי הסוכר ואיזה כדור ממליצה לקחתדנה09/01/2022
בת 50 סוכרתית סוג 2 שמונה שנים
עד כה המגלובין היה תמיד 6.5 עד 7
עתה עלה ל7.5 סובלת מהשמנה .כולסטרול ולחץ דם תקין
לוקחת 3 מטפרומין וגנוביה 25 מג פעם ביום
הרופא המליץ על הזריקה השבועית או על כדור משתן.
חוששת משניהם
איזה כדור היית ממליצה לי בנוסף או האם להגדיל גנוביה מינונים?
תודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם אין דלקות בדרכי השתן או פטרת וגינלית
ד''ר מאיה איש שלום10/01/2022קשה לי ליעץ מבלי לדעת את כל הפרטים לעומק אבל אם אין דלקות בדרכי השתן או פטרת וגנלית והתפקוד הכליתי שמור אז הכדור המשתן יכול להתאים מצד שני היתרונות של הזריקה שהיא מורידה יותר במשקל לעומת הכדור המשתן. יש היום באופן פרטי כדור שמכיל את אותה תרופה שקיימת בהזרקה אך השפעתו על ירידה במשקל מעט פחות יותר. גם הכדור שמתן וגם הזריקה מגנים על הלב כלי הדם והכליות מעבר להורדת הסוכר והמשקל. אני לא רואה סיבה שלא לקחת טפול שיסייע לרדת במשקל לאזן טוב את הסוכר ולהגן על הלב כלי הדם והכליות
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)