מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרשם עבור אוזמפיק לבן 65 עם סכרת טייפ 1דן10/01/2022
שלום לך אני בן קרוב ל65 עם סכרת טייפ 1 שנים שלא עושה בדיקות דם מפחד שקיבלתי לפני שלוש שנים בערך בטח נישמע שאני כמו ילד קטן שפוחד מדקירות אבל לא מהדקירות של בדיקת דם אני פוחד זה משהו שקשה לההסביר מטפל בעצמי חש בטוב לאחרונה שמנתי מאוד וחשבתי לקבל את האוזומביק יש אפשרות שאקבל מרשם מרהרופא שמכיר את הבעיה שלי כדי לרדת במישקל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי לוקחת בטטרציה מאוד הדרגתית כי אם אתה לא מאוזן
ד''ר מאיה איש שלום10/01/2022בהחלט אפשרי לנסות אבל היתי לוקחת בטטרציה מאוד הדרגתית כי אם אתה לא מאוזן, וחלילה תקיא בגלל האוזמפיק או תשלשל זה עלול לסכן אותה בחמצת קטוטית
עם הטכנולוגיה החדשה של היום (משאבות במעגל סגור, ניטור סוכר רציף) יש לנו כלים טובים יותר לעזור להתאזן אז אולי כדאי לנסות
ותרופות נלוות לאזון יתר לחץ דם אם קיים או רמות כולסטרול עוזרות למנוע תחלואה של לב וכלי דם
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש חמצת בלי קשר לאוזמפיק
דן12/01/2022אני עדין מזריק עם זריקות נוח לי מאוד ככה ובקשר לחמצת שרשמת אני חווה פעמיים בשבוע סוכר גבוה אבל יש מזריק ומחכה שירד אז החמצת קשורה לזה חולי סכרת טייפ 1 שאנחנו בקשר אחד עם השני מספרים שהם חווים סוכר גבוה גם לפחות פעמיים בשבוע אבל ישר מזריקים ומסתדר זאת הכונה שיכולה להיות חמצת יש חמצת בלי קשר לאוזמביק גם לנו חולי הטייפ 1 אשמח מאוד לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חמצת זה מצב שבו יש עליה ביצור קטונים
ד''ר מאיה איש שלום14/01/2022חמצת זה מצב שבו יש עליה ביצור קטונים (תוצרי פרוק של שומן). יכול להתרחש כשיש רמות גבוהות של סוכר באופן ממושך ומתבטא בכאבי בטן בחילות הקאות וחולשה. מקוה שאתה לא חווה חמצת מספר פעמים בשבוע. אני מאמינה שלא. בכל מקרה טוב שיהיו לך סטיקים למדידת קטונים בבית. (אפשר במד סוכר פריסטייל נאו/אופטיום או בקורא של הלברה) הסטיקים לצערי לא בסל והם ברכישה פרטית דרך גפן מדיקל.
לשים לב שהאוזמפיק לא מביא להקאות או שלשולים והתיבשות שיכולים להביא לחמצת קטוטית.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)