מרשם עבור אוזמפיק לבן 65 עם סכרת טייפ 1

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• מרשם עבור אוזמפיק לבן 65 עם סכרת טייפ 1
    דן
    10/01/2022

שלום לך אני בן קרוב ל65 עם סכרת טייפ 1 שנים שלא עושה בדיקות דם מפחד שקיבלתי לפני שלוש שנים בערך בטח נישמע שאני כמו ילד קטן שפוחד מדקירות אבל לא מהדקירות של בדיקת דם אני פוחד זה משהו שקשה לההסביר מטפל בעצמי חש בטוב לאחרונה שמנתי מאוד וחשבתי לקבל את האוזומביק יש אפשרות שאקבל מרשם מרהרופא שמכיר את הבעיה שלי כדי לרדת במישקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי לוקחת בטטרציה מאוד הדרגתית כי אם אתה לא מאוזן

ד''ר מאיה איש שלום
    10/01/2022

בהחלט אפשרי לנסות אבל היתי לוקחת בטטרציה מאוד הדרגתית כי אם אתה לא מאוזן, וחלילה תקיא בגלל האוזמפיק או תשלשל זה עלול לסכן אותה בחמצת קטוטית
    עם הטכנולוגיה החדשה של היום (משאבות במעגל סגור, ניטור סוכר רציף) יש לנו כלים טובים יותר לעזור להתאזן אז אולי כדאי לנסות
    ותרופות נלוות לאזון יתר לחץ דם אם קיים או רמות כולסטרול עוזרות למנוע תחלואה של לב וכלי דם
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש חמצת בלי קשר לאוזמפיק

דן
    12/01/2022

אני עדין מזריק עם זריקות נוח לי מאוד ככה ובקשר לחמצת שרשמת אני חווה פעמיים בשבוע סוכר גבוה אבל יש מזריק ומחכה שירד אז החמצת קשורה לזה חולי סכרת טייפ 1 שאנחנו בקשר אחד עם השני מספרים שהם חווים סוכר גבוה גם לפחות פעמיים בשבוע אבל ישר מזריקים ומסתדר זאת הכונה שיכולה להיות חמצת יש חמצת בלי קשר לאוזמביק גם לנו חולי הטייפ 1 אשמח מאוד לדעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמצת זה מצב שבו יש עליה ביצור קטונים

ד''ר מאיה איש שלום
    14/01/2022

חמצת זה מצב שבו יש עליה ביצור קטונים (תוצרי פרוק של שומן). יכול להתרחש כשיש רמות גבוהות של סוכר באופן ממושך ומתבטא בכאבי בטן בחילות הקאות וחולשה. מקוה שאתה לא חווה חמצת מספר פעמים בשבוע. אני מאמינה שלא. בכל מקרה טוב שיהיו לך סטיקים למדידת קטונים בבית. (אפשר במד סוכר פריסטייל נאו/אופטיום או בקורא של הלברה) הסטיקים לצערי לא בסל והם ברכישה פרטית דרך גפן מדיקל.
    לשים לב שהאוזמפיק לא מביא להקאות או שלשולים והתיבשות שיכולים להביא לחמצת קטוטית.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו