רגישות פתאומית האם יש מקום לבירור

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• רגישות פתאומית האם יש מקום לבירור
    שרה
    11/01/2022

שלום דוקטור!
    לאחרונה התחלתי לסבול מכל מיני תסמינים כשאני מעשנת,שותה קפה או מתחילה פעילות פיזית. אני בדרך כלל באמצע מתחילה להרגיש דפיקות לב מאד מהירות,הרגשה שמאד חם לי,קצת סחרחורת והרגשה של לחץ.
    אני שותה קפה,מעשנת ועוסקת בפעילות פיזית מתונה כבר הרבה שנים,לא התחלתי שום דבר חדש או שונה אבל אף פעם לא היו לי תסמינים כאלה.
    השאלה שלי זה אם זה נורמלי או שיש מקום לבירור? גם אם אני מפסיקה,האם יכול להיות שיש פה משהו שכדאי לבדוק? ואם כן,האם זה משהו ספציפי שאני יכולה לבקש מהרופא לבדוק?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה יכול להיות קשור לגיל המעבר אם את בגיל הנכון

ד``ר מאיה איש שלום
    14/01/2022

קשה לי ליעץ לך מבלי לקבל אנמנזה מלאה ולבדוק אותך.
    בעקרון זה יכול להיות קשור לגיל המעבר אם את בגיל, לרמז להפרעה בפעילות בלוטת התריס אך אז היתי מצפה שזה יהיה תמידי יותר, או לרמז על מחלת לב. יתכן אפילו אלמנט של חרדה. שוב קשה ליעץ מבלי לראותך . היתי מתחילה עם ברור דרך רופא המשפחה. ולהפסיק לעשן זה תמיד טוב
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה גיל המעבר זה משהו שמצריך טיפול מיוחד

שרה
    18/01/2022

ממש תודה רבה!
    אם זה גיל המעבר,זה משהו שמצריך טיפול מיוחד? מה בעצם גורם לזה?
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם עברו מעל 10 שנים מגיל המעבר ולא היו תופעות דומות

ד''ר מאיה איש שלום
    18/01/2022

לא ציינת את גילך אם עברו מעל 10 שנים מגיל המעבר ולא היו תופעות דומות בעבר אז לא סביר שקשור והיתי מחפשת סיבה אחרת כפי שציינתי בתשובתי הקודמת
    בברכת בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו