בקשר להורמון גדילה וזרחן דחוף

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• בקשר להורמון גדילה וזרחן דחוף
    נחום
    21/01/2022

שלום עש לי זרחן נמוך בדם ואני כל הזמן אוכל פילה סלמון והזרחן לא עולה האם הורמום גדילה אחראי על ייצור ויטמין d בכליות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכבוד מאיה איש שלום זאת שאלה שנדרש תשובה ובירור

נחום
    21/01/2022

שלום קראתי כמה מאמרים באינטרנט שהורמון גדילה igf 1 אחראי על ייצור ויטמין d בכליות וגם ספיגה של זרחן האם זה נכון? כי כל הזמן חסר לי זרחן בדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לזרחן

נחופ
    24/01/2022

שלום 0עם היה לי 2.5 זרחן בדם ואמרת שזה גבולי האם אפשר לתת תוסף זרחן גם לגבולי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לזרחן והורמון גדילה

נחום
    22/01/2022

שלום אני מחפש רופא שייתן לי הורמון גדילה כי יש לי זרחן נמוך בדם זה מתבטא בכאבי רגליים בהליכות. צריך מתן הורמון גדילה כדי לעלאות את הזרחן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לנחום

ד''ר מאיה איש שלום
    23/01/2022

PTH אחרי על יצור ויטמין D פעיל בכליה.
    פוספור נמוך זו לא סיבה לתת הורמון גדילה בפרט בנוכחות רמה תקינה אלא כדאי לברר בעזרת רופא משפחה/אנדוקרינולוג את הסיבה לרמת הפוספור הנמוכה
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו