האם מותר להזריק אוזמפיק בהריון

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• האם מותר להזריק אוזמפיק בהריון
    בתאל קנר
    01/02/2022

היי מתכננת כניסה להריון בחודשיים הקרובים והBMI גבוה יש לי אכילה רגשית אין לי בעיה אבל להרות אם אני יכולה לקחת אוזמפיק גם בזמן הריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לבתאל קנר

ד''ר מאיה איש שלום
    01/02/2022

אין לקחת אוזמפיק בהריון כי אין נתוני בטיחות. ההמלצה היא להפסיק חודשיים לפני נסיונות כניסה להריון אני מפיסקה חודש לפני
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם להרזיה עדיף סקסנדה

בתאל קנר
    01/02/2022

ממש משמ תודה על התשובה המהירה! עוד שאלה קטנה האם להרזיה עדיף סקסנדה? בהנחה שאת שתיהן אפסיק שלושה חודשיים או חוששיים לפני הריון מה עדיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקסנדה מתפנה תוך 3 ימים מהגוף

ד''ר מאיה איש שלום
    02/02/2022

סקסנדה מתפנה תוך 3 ימים הגוף אז אפשר ממש להפסיק ימים ספורים לפני הנסיונות להרות ..
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו