סכרת נעורים וקבלת אוזמפיק לירידה במשקל

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת נעורים וקבלת אוזמפיק לירידה במשקל
    דורון
    08/02/2022

שלום אני מבוגר כבר הרבה שנים עם סכרת נעורים שומר פחות או יותר על כצני כבר מאז שיש לי סכרת נעורים אין יום שיש לי גם ערכים טובים וגם ערך גבוה ושכזה קורה מזריק אינסולין והסוכר יורד לאט לאט סך הכל מרגיש בסדר הבנתי מהרופא הכללי שאני יכול לקבל אוזומומפיק לירידה במישקל כי שמנתי אבל הפחידה אותי החמצת קטוטית אני ממש פוחד מזה קראתי על זה אף פעם לא התעמקתי בזה למה זה יכול ליקרות מה גם בסוכר גבוה יש את זה ועם כן איך אני לא מרגיש ולא יודע על זה מרגיש מבולבל אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עם הטכנולוגיה שיש היום לניטור סוכר רציף

ד``ר מאיה איש שלום
    09/02/2022

עם הטכנולוגיה שיש היום לניטור סוכר רציף וגם משאבות אינסולין אולי אפשר לשפר את האיזון שלך. אם אתה סובל מהשמנה אפשר לנסות אוזמפיק בטטרציה איטית של קליקים ולא להעלות מנון אם יש בחילות או שלשולים בכדי להמנע מהסכון לחמצת. אפשר גם לרכוש סטיקים למדידת קטונים בדם מגפן מדיקל, באופן פרטי, ואפשר למדוד איתם מהקורא של הלברה או במד סוכר של פריסטייל נאו/אופטיום מד סוכר שקיים בקופה אך הסטיקים למדידת קטונים לא קיימים בקופה
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו