מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סכרת נעורים וקבלת אוזמפיק לירידה במשקלדורון08/02/2022
שלום אני מבוגר כבר הרבה שנים עם סכרת נעורים שומר פחות או יותר על כצני כבר מאז שיש לי סכרת נעורים אין יום שיש לי גם ערכים טובים וגם ערך גבוה ושכזה קורה מזריק אינסולין והסוכר יורד לאט לאט סך הכל מרגיש בסדר הבנתי מהרופא הכללי שאני יכול לקבל אוזומומפיק לירידה במישקל כי שמנתי אבל הפחידה אותי החמצת קטוטית אני ממש פוחד מזה קראתי על זה אף פעם לא התעמקתי בזה למה זה יכול ליקרות מה גם בסוכר גבוה יש את זה ועם כן איך אני לא מרגיש ולא יודע על זה מרגיש מבולבל אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם הטכנולוגיה שיש היום לניטור סוכר רציף
ד``ר מאיה איש שלום09/02/2022עם הטכנולוגיה שיש היום לניטור סוכר רציף וגם משאבות אינסולין אולי אפשר לשפר את האיזון שלך. אם אתה סובל מהשמנה אפשר לנסות אוזמפיק בטטרציה איטית של קליקים ולא להעלות מנון אם יש בחילות או שלשולים בכדי להמנע מהסכון לחמצת. אפשר גם לרכוש סטיקים למדידת קטונים בדם מגפן מדיקל, באופן פרטי, ואפשר למדוד איתם מהקורא של הלברה או במד סוכר של פריסטייל נאו/אופטיום מד סוכר שקיים בקופה אך הסטיקים למדידת קטונים לא קיימים בקופה
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)