סכרת טייפ 1 ומה צריך לעשות עם תופעות

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• סכרת טייפ 1 ומה צריך לעשות עם תופעות
    עינבל
    16/02/2022

שלום דר יש לי סכרת טייפ1 מידי יום במשך שנים יש לי 300 400 בכרכי הסוכר אבל ישר מזריקה וזה לוקח זמן עד שהסוכר מתחיל לרדת אבל הוא יורד בסוף לא מרגישה רע כשזה קורה מרגישה רגיל שמעתי על חמצת קטוטית אז מה זה אומר שאני לא מרגישה שום הקאות ובחילות כי אני רוצה להתחיל לקחת אוזומפיק יש איזשהו סיכון ומה קורה עם החמצת במידה ולוקחים אוזומפיק במידה וכן מרגישים את התופעות של חמצת חייבים להתפנות לבית חולים ושזה יעבור לבד ומה צריך לעשות עם יש תופעות כדי שזה יעבור מעצמו אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציעה לרכוש סטיקים לבדיקת קטונים בדם

ד``ר מאיה איש שלום
    16/02/2022

במידה ואת מתחילה אוזמפיק היתי עושה זאת בטטרציה מאוד איטית בקליקים תוך לווי של רופא, מציעה לרכוש סטיקים לבדיקת קטונים בדם (פרטי מגפן מדיקל)מתאימים לקורא של הלברה או מד סוכר פריסטייל נאו/אופטיום. אם יש רופא שמלוה אותך חשוב להעלות לאט את המנון בכדי לא לחוות הקאות או שלשולים כי התיבשות יכולה להוביל לחמצת. הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו