השמנת יתר אוזמפיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• השמנת יתר אוזמפיק
    אבנר
    04/03/2022

שלום. אני בן 52 מטופל בכללית ללא סוכרת אך עם השמנת יתר 32 בי אם איי, כבד שומני, דום נשימה בשינה ורגע מחלות לב במשפחה (לא אני). הרופא נתן לי סקסנדה אך המליצו לי מאוד על אוזמפיק שאיני יכול לקבל מהקופה כי אין לי סכרת
    מבקש לשאול האם את ממליצה יותר על מוזמפיק והאם יש דרך פרטית לקבל אותה אולי דרך ביטוח הבריאות שלי בהראל?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנת יתר אוזמפיק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעקרון אוזמפיק במנון הגבוה יותר של התרופה

ד''ר מאיה איש שלום
    05/03/2022

בעקרון אוזמפיק במנון הגבוה יותר של התרופה יעילה יותר בהורדה במשקל מסקסנדה אך לא רשומה בארץ בהתויה זו (התרופה בתהליכי רישום בארץ להתויה זו). אפשר לרכוש את התרופה בעזרת טופס 29ג' שהרופא ממלא אך לא כל רופא מוכן למלא. מרבית האנדוקרינולוגים כן ממלאים את הטופס. חשוב לומר שגם הסקסנדה וגם האוזמפיק אינן קסם הן עוזרות לקיום שנוי הרגלי חיים דהיינו הפחתת צריכה קלורית וגם קיום של פעילות גופנית סדירה חשובה בכדי להפחית את הירידה במסת שריר.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו