פענוח בדיקות דם לסוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• פענוח בדיקות דם לסוכר
    Paulina Kurzine
    27/03/2022

שלום רב אני פאולינה כיום בת 33 יום אחרי בדיקות דם GLUCOSE בצום 165 ,ֵ ֵֵֵ%HEMOGLOBIN A1C% -7. INSULIN 12.4 uIU/ml, C-PEPTIDE2.8 ng/mL מה זה אומר ואיזה סוג סוכרת זה ? בנסף אבא (אמא שלו אחותן ואחיו ומספר בני דודים שלי חולם בסוכרת האם יש מצב שזה סוכרת MODY או LADAׂׂ) כי הם לא שמנים וגם BM1שלי היא 21

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח בדיקות דם לסוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לפאולינה

ד''ר מאיה איש שלום
    30/03/2022

קשה ליעץ מבלי לראותך. אבל בעקרון התפקוד הלבלבי כרגע די טוב כך שפחות טיפוסי לLADA אם כן אז בשלב ראשוני חשוב לבדוק ANTI GAD ANTI ISLET ANTI INSULIN שאופיינים לLADA.
    האם יש שחלות פולצסטיות (מחשיד לסוכרת מסוג 2) טריגלצרידים גבוהים וHDL נמוך (מחשיד לסוכרת מסוג 2) באבחנה המבדלת גם סוכרת מונוגנטית מסוג MODY אם הנוגדנים שלילים שדווקא מגיבה פעמים רבות לטפול תרופתי דומה לסוכרת מסוג 2
    בעקרון הפחתת צריכה של פחמימות פעילות גופנית סדירה אמורים לשפר את רמות הסוכר בכל סוגי הסוכרת
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו