מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפריט לטרום סכרת עם חצי כדור גלוקומיןיעל28/03/2022
שלום ד"ר, מזה 3 שנים הוגדרתי לסכרת גבולית, בבוקר יש
ערכים של 114, 120, מנסה לשמור ורזיתי כ-9 ק"ג כי אכלתי פחות פחממות, משתדלת לשמור אך לעיתים מזייפת עם פרוסת עוגה. בצהריים אחרי הארוחה לוקחת חצי גלוקומין. שאלתי היא האם זה נחשב לסכרת גבולית? או סוג 2. A1C לאחרונה 6.3, אודה לך מאוד איך להתנהל עם הסכרת, הייתי אצל דיאטנית ולא נתנה לי תפריט מפורט, אלא שאמשיך לשמור, אודה לך מאוד אם תוכלי ליעץ לי אם לקחת גלוקומין, או אני מתנהל כנדרש, תודה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה לי לייעץ מבלי לקבל אנמנזה מלאה
ד''ר מאיה איש שלום30/03/2022קשה לי ליעץ מבלי לקבל אנמנזה מלאה, ספור משפחתי בדיקה גופנית לראות בדיקות מעבדה. הערכים שתארת מתאימים לטרום סוכרת אין הכרח בנטילת גלוקומין אך גלוקומין יכול לסייע במעט בירידה במשקל והורדת ערכי הסוכר. לעיתים במצב זה מעדיפים לתת תרופות שמורידות במשקל אם יש עדין עודף משקל ואז רמות הסוכר צפויות להשתפר
בכל מקרה שנוי תזונתי כפי שבצעת וגם פעילות גופנית סדירה מסייעים בהורדת רמות הסוכר ומניעת הופעה של סוכרת
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)