תפריט לטרום סכרת עם חצי כדור גלוקומין

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תפריט לטרום סכרת עם חצי כדור גלוקומין
    יעל
    28/03/2022

שלום ד"ר, מזה 3 שנים הוגדרתי לסכרת גבולית, בבוקר יש
    ערכים של 114, 120, מנסה לשמור ורזיתי כ-9 ק"ג כי אכלתי פחות פחממות, משתדלת לשמור אך לעיתים מזייפת עם פרוסת עוגה. בצהריים אחרי הארוחה לוקחת חצי גלוקומין. שאלתי היא האם זה נחשב לסכרת גבולית? או סוג 2. A1C לאחרונה 6.3, אודה לך מאוד איך להתנהל עם הסכרת, הייתי אצל דיאטנית ולא נתנה לי תפריט מפורט, אלא שאמשיך לשמור, אודה לך מאוד אם תוכלי ליעץ לי אם לקחת גלוקומין, או אני מתנהל כנדרש, תודה יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשה לי לייעץ מבלי לקבל אנמנזה מלאה

ד''ר מאיה איש שלום
    30/03/2022

קשה לי ליעץ מבלי לקבל אנמנזה מלאה, ספור משפחתי בדיקה גופנית לראות בדיקות מעבדה. הערכים שתארת מתאימים לטרום סוכרת אין הכרח בנטילת גלוקומין אך גלוקומין יכול לסייע במעט בירידה במשקל והורדת ערכי הסוכר. לעיתים במצב זה מעדיפים לתת תרופות שמורידות במשקל אם יש עדין עודף משקל ואז רמות הסוכר צפויות להשתפר
    בכל מקרה שנוי תזונתי כפי שבצעת וגם פעילות גופנית סדירה מסייעים בהורדת רמות הסוכר ומניעת הופעה של סוכרת
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו