תופעות של הקאות ושלשולים עם אוזמפיק

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• תופעות של הקאות ושלשולים עם אוזמפיק
    ליאת
    10/04/2022

שלום אני חולת סכרת נעורים מלאה מאוד יש לי חברות עם סכרת נעורים שקיבלו אוזומפיק ואחת מהן היו לה תופעות של הקאות ושלשולים היא התעקשה להמשיך כי זה בערך כמו כל האוכלוסיה שרוצה להיות רזה מה לעשות פוחדת וזה במידה ואקבל אוזומפיק נניח יש לי ערך סוכר נמוך יכולה להיות לי חמת או סוכר גבוב גם יכולה להיות לי חמצת איך אני מצילה מצב כזה ללא הגעה לבית חולים והעם זה הגיוני שכל כך הרבה אנשים מקבלים את האוזומפיק ללא בעיות יש פורום לזה ולא האמנתי שיש נשים שממש נראות עם מיבנה קטן של הגוף ונותנים להם כיחצד כולם מקבלות ללא בעיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזמפיק לא גורם לנפילת סוכר באנשים עם סכרת נעורים

ד''ר מאיה איש שלום
    11/04/2022

בעקרון צריך לבדוק אם באמת יש סיבה מוצדקת למתן. אוזמפיק לא גורם לנפילת סוכר באנשים עם סוכרת נעורים אלא אם אוכלים פחות ולא מפחיתים כמות אינסולין. לגבי הקאות ושלשולים עדיף להמנע בגלל הסכון לחמצת אפשר להמנע אם מעלים את המנון מאוד בהדרגה. ב5 קליקים למשל כל שבועיים שלושה
    אפשר לבדוק קטונים בדם וכדאי שיהיו לך בבית למקרה של מחלת חום, הסטיקים למדידת קטונים הם ברכישה פרטית דרך גפן מדיקל. בכדי לבצע את המדידה מהדם אפשר בקורא של הליברה או מד סוכר פריסטייל נאו/אופטיום שקיימים בקופות. ערך שלעד 0.6 הוא תקין. ערך של 3 ומעלה מחשיד לחמצת
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו