מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרולקטין גבההחיה11/04/2022
היי מאובחנת עם פרולקטינומה ולא מטופלת בעיקר בגלל תופעות לוואי רבות מהכדורים
רציתי לדעת כמה דברים:
האם יש קשר בין ההורמון 17 הידרוקסי פרוגרסטירון לבין הפרולקטין כי בחודשים שהייתי מטופלת ורמת הפרולקטין הייתה נמוכה יותר גם רמת ההורמון 17 הידרו הייתה תקינה אך כשאני לא מטופלת רמתו גבהה בחודש האחרון הוא הייה 7 שהבנתי שצריך זה עד 2
שנית - האם גידול של 5 mm באספקט השמאלי של ההיפופיזה יכול לכאבי ראש וסחרחורות או שזה תסמינים אפשריים רק במקרה והגידול גדול יותר, בנוסף לעיתים אני מרגישה תחושת הירדמות של לחי ימין שלי יכול להיות שקשור?
אשמח למענה
תודה רבההה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם ה17OH פרוגסטרון נבדק בזמן שאין מחזור
ד''ר מאיה איש שלום11/04/2022אם ה17OH פרוגסטרון נבדק בזמן שאין מחזור אז אולי זו הסיבה לעליה. (יש לבדוק אותו בימים הראשונים למחזור יום 2-5). הגידול יכול לגרום לכאבי ראש, סחרחורת לרב מהטיפול התרופתי. לגבי הרדמות של הלחי אני לא מכירה קשר
האם ניסית את 2 התרופות דוסטינקס וקבוטרים?
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכהמשך פרולקטין גבהה
חיה12/04/2022נלקח ביום ה 5 למחזור בכל הבדיקות
עשיתי תבחין סינטקס ויצא תקין , אבל סובלת משיעור יתר קל שהתחיל לאחרונה, יכול להיות שכאשר הורמון אחד גבהה אז גם השאר עולים?
ניסיתי רק קבותרים אני ינסה את השני שאמרת
בנוסף הבנתי שלעיתים קרובות הורמון גדילה מופרש גם בכמות גדולה יחד עם הפרולקטין אל לא עשיתי בדיקה שלו, האם מומלץ במימידים הקטנים האלו לעשות בדיקת דם של הורמון גדילה?
ממש תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקווה שהטיפול בפרילק יהיה נסבל
ד''ר מאיה איש שלום13/04/2022בדרכ אין קשר ברור, אבל בהעדר מחזור/ביוצים יכולה להיות עליה ברמות 17 OH פרוגסטרון. גדול שמפריש גם הורמון גדילה די נדיר אפשר לבדוק רמות IGF1 ליתר בטחון
מקוה שהטיפול בפרילק יהיה נסבל
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)