מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוזומפיקגאיה12/04/2022
צהרים טובים לך דר מאיה אתמול הייתי אצל רופא המשפחה בגלל לחץ דם גבוה יש לי סכרת טייפ 1 הוא ראה אותי והציע לי לקחת אוזומפיק הוא שקל אותי וההבדל ממש גדול מפעם שעברה שהייתי אצלו גם אני נשקלת אבל לא חשבתי שזה מסוכן עבורי גם בגלל הלחץ דם הגבוה וגם בגלל הסכרת נתן לי משצריך בשביל לקבל את האוזומפיק הסתכלתי בפורומים שאנשים לוקחים את זה וראיתי שיש הרבה תופות לואי כמו הקאות שלשולים ןהבתי שלמיקרה שזה מסוכן האם כשאתחיל ועדין פןחדת מאוד להתחיל אפשר להימנע מהתופות בגלל כמות שצריך להזריק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזמפיק לא יסייע להוריד את הסוכר
ד''ר מאיה איש שלום16/04/2022אוזמפיק לא יסייע להוריד את הסוכר כי לפעולתו יש צורך בתאי בטא מהלבלב שמתפקדים, בסוכרת מסוג 1 הם כבר לא מתפקדים. הוא כן יכול לסייע בהורדת משקל דבר שישפר את התנגודת לאנסולין ובעקבות זאת יביא להפחתת מנוני אנסולין וכן התרופה מורידה מעט לחץ דם. במקרה שיש הקאות או שלשולים ההתיבשות יכולה להביא לחמצת קטוטית ולכן כדאי לתת התרופה בטטרציה איטית למשל 5 קליקים פעם בשבוע להעלות כל שבוע או שבועיים ב5 קליקים בתנאי שאין בחילות כאבי בטן או שלשולים או עצירות
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)