שילוב תרופות להורדת סוכר

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות להורדת סוכר
    גרשון
    16/04/2022

שלום רב
    אני בן 66 a1c 6.52 נוטל בבוקר קסיגדו 1000 מ"ג ובערב januet 500xr ועדיין לא מצליח להוריד את הערכים בבדיקה ביתית מתחת ל 130 מה אפשר לעשות כדי להוריד את הערכים של הסוכר?
    יש לציין שאני מבצע פעילות של ריצה הליכה 3 4 פעמים בשבוע ומשקלי הוא 83 גובה 1.82
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תרופות להורדת סוכר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתכן שמה שאתה אוכל בערב מעלה לך את רמת הסוכר

ד''ר מאיה איש שלום
    16/04/2022

חג שמח. קשה לי לענות מבלי לראות אותך לקבל אנמנזה מלאה, לראות את בדיקות הדם המלאות (תפקוד כליה כבד פרופיל שומנים המוגלובין A1C בעבר) אם התפוקד הכליתי תקין אפשר להעלות את הג'נואט ל100/1000 בערב. יתכן שמה שאתה אוכל בערב מעלה לך את רמת הוסכר של הבוקר. האם אתה נוחר? גם דום נשימה בשינה מעלה את רמת הסוכר בבוקר. לאור העדר עודף משקל (אלא אם יש עודף משקל בטני) עוד אפשרות שיש לך LADA סוכרת אוטואמונית של המבוגר מאובחנת בעזרת נוגדני ANTI GAD ANTI ISLET ANTI INSULIN
    חיבור להולטר סוכר יכול להראות לך טוב יותר איך הסוכר מתנהג במהלך היום והלילה בתגובה למזונות שונים במשך שבועיים (יש הולטר לברה) קיים במאוחדת או באופן פרטי בגפן מדיקל/DMC.
    פעם היה במכבי הולטר של חברת דקסקום אך לדעתי אין יותר את השרות הזה.
    בברכת בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו