מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה אפקט השחר או סימוצ'ימאיר14/05/2022
נאבק מאוד בסכרת בעיקר כדי להימנע מאינסולין. בבדיקה שמתי לב: בבוקר בשעה 05.30 בצום מקבל ערך של 130 בערך. שעה אח"כ, מבלי שאכלתי הסוכר יכול להגיע גם ל- 150 ואפילו ל- 160. האם זה אפקט השחר, או סימוצ'י ? מה יש לעשות במקרה כזה?
האם צריך לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה למאיר
ד''ר מאיה איש שלום14/05/2022בהחלט יכול להתאים לאפקט השחר.
איני יודעת מהן התרופות שאתה מקבל אבל אולי אפשר לשנות את הטיפול התרופתי מבלי להגיע לאנסולין
עוד אפשרות לנסות לבצע פעילות ארובית בערב כגון הליכה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרופות שמקבל בהמשך לתשובתך ...
מאיר15/05/2022מקבל: ג'ארדיאנס - 10 מ"ג בבוקר
גלימפיריד - 3 מ"ג בצהריים
ואוזמפיק -1 מ"ג אחת לשבוע.
האם היית מחליפה משהו
לציין שמטמורפין מציק לי בבטן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפשר לשקול תרופה כמו אקטוס
ד''ר מאיה איש שלום16/05/2022קשה לי ליעץ מבלי לראות אותך ולקבל הסטוריה מלאה בדיקה גופנית
אבל יש שנויים שאפשר לחשוב עליהם למשל במקום גרדיאנס לעבור לקסגידואו 10/1000 שמכיל פורסיגה (מאותה משפחה של גרדיאנס) עם גלוקופאג' בשחרור מושהה.
אני משתדלת שלא לתת גלמפריד אם ניתן
אפשר לשקול תרופה כמו אקטוס אבל שוב בלי לראותך קשה לי ליעץ
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)