האם זה אפקט השחר או סימוצ'י

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום
 
  • האם זה אפקט השחר או סימוצ'י
    מאיר
    14/05/2022

    נאבק מאוד בסכרת בעיקר כדי להימנע מאינסולין. בבדיקה שמתי לב: בבוקר בשעה 05.30 בצום מקבל ערך של 130 בערך. שעה אח"כ, מבלי שאכלתי הסוכר יכול להגיע גם ל- 150 ואפילו ל- 160. האם זה אפקט השחר, או סימוצ'י ? מה יש לעשות במקרה כזה?
    האם צריך לעשות משהו?

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה אפקט השחר או סימוצ'י

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה למאיר

    ד''ר מאיה איש שלום
    14/05/2022

    בהחלט יכול להתאים לאפקט השחר.
    איני יודעת מהן התרופות שאתה מקבל אבל אולי אפשר לשנות את הטיפול התרופתי מבלי להגיע לאנסולין
    עוד אפשרות לנסות לבצע פעילות ארובית בערב כגון הליכה
    בברכה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • התרופות שמקבל בהמשך לתשובתך ...

    מאיר
    15/05/2022

    מקבל: ג'ארדיאנס - 10 מ"ג בבוקר
    גלימפיריד - 3 מ"ג בצהריים
    ואוזמפיק -1 מ"ג אחת לשבוע.
    האם היית מחליפה משהו
    לציין שמטמורפין מציק לי בבטן.
    תודה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אפשר לשקול תרופה כמו אקטוס

    ד''ר מאיה איש שלום
    16/05/2022

    קשה לי ליעץ מבלי לראות אותך ולקבל הסטוריה מלאה בדיקה גופנית
    אבל יש שנויים שאפשר לחשוב עליהם למשל במקום גרדיאנס לעבור לקסגידואו 10/1000 שמכיל פורסיגה (מאותה משפחה של גרדיאנס) עם גלוקופאג' בשחרור מושהה.
    אני משתדלת שלא לתת גלמפריד אם ניתן
    אפשר לשקול תרופה כמו אקטוס אבל שוב בלי לראותך קשה לי ליעץ
    בברכת בריאות

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


