מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תירואידיטיס תת חריפה מתמשכתניר16/05/2022
שלום דר איש שלום,
אני בן 63 בריא לחלוטין ללא מחלות תירואיד במשפחה. לפני חצי שנה אובחנתי ע"י אנדוקרינולוג כלוקה בSUB ACUTE TYROIDITIS . במהלך התקופה עברתי מיתר תריסיות לפאזה של תת תריסיות שהלכה והשתפרה, אבל לאחרונה חלה הרעה: בבדיקות דם ב 15 במאי : t3= 4.7 , t4=11.6 , tsh= 7 ,
בעוד שבבדיקות דם ב 10 לאפריל t3=5.2, t4=14.1 , tsh=5.3
בבדיקות גם באפריל וגם במאי כל הבדיקות הנילוות היו תקינות (מדדי דלקת, כימיה בדם המטולוגיה ספירת דם). עם זאת אני עדיין חווה כאבים בצוואר, חום נמוך בעיות עיכול ודכאון.
כלומר לאחר תהליך של שיפור וירידה מתמדת ב tsh פתאום חלה עליה לא ברורה.
אשמח לחוות דעתך מה מומלץ לעשות במצב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש שוב עליה גם במדדי הדלקת
ד''ר מאיה איש שלום20/05/2022האם יש שוב עליה גם במדדי הדלקת?
בעקרון בערכי TSH שמתחת ל10 לרב לא מטפלים ועוקבים כי הם גם לרב לא גורמים לתסמינים
קשה לי לתת יעוץ מבלי לראותך
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)