שינוי בתוצאות בדיקת tsh

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• שינוי בתוצאות בדיקת tsh
    מיכאל
    21/05/2022

יש לי תתפעילות של בלוטת נתריס כנראה קלה. 2 נודלים בשתי האונות בתריס. בשניהם עברתי לפני מספר שנים fna, היו קלואידים לא ממאירים. נתנו לי יוטירוקס 50 מג. בתקופה האחרונה הרגשתי שיש שוב תחושת עיפות שדמתה לתחילת הגילוי. הtsh אז היה מעט גבוה. היוטירוקס איזן אתזה בדיוק באמצע הסקאלה.
    עשיתי tsh t4. הt4,תקין הtsh עלה ל5.6, העלתי את מינון היוטירוקס ל100, הבנתי שאם הt4 תקיןזה הדבר החשוב. אלותי. האם להשאר ב100 או לנסות להפחיתל75....ולחזור ל50, ויותר חשוב, האם זה סימן לא חיובי שמצריך שוב us , והאםמצב קלואידי בנודליםיכול להפוך סרטני פתאום? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בתוצאות בדיקת tsh

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיקרון בTSH שכזה לא צריך להעלות מינון לכל יום

ד''ר מאיה איש שלום
    22/05/2022

בעקרון בTSH שכזה לא צריך להעלות מנון לכל יום 100 אלא אפילו פעם בשבוע של 100סביר שתספיק
    לגבי הקשרים צריך לראות כיצד תוארו ואם היו להם מאפיינים חשודים. לא ידוע לי על קשר בין שנוי בTSH להתמרה ממאירה. מרבית הקשרים (80% הם שפירים). מקובל לעשות מעקב תקופתי בעזרת אולטרהסאונד אחר הקשרים. אך כאמור לרב רובם שפירים
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו