מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לוקחת גלולות יאז עם 20 מג' אסטרוגן ויש גם פרוגסרוןשרון05/06/2022
שלום,
אני לוקחת גלולות יאז עם 20 מג אסטרוגן ויש גם פרוגסרון. מחברת חפיסות כדי להמנע ממיגרנה הורמונלית קשה אך לפני שנה המצב שלי הפך למיגרנה כרונית 24/7 כל יום.
נוירולוג אמר לי שיש כאלה שגלולות מחמירות להן את תדירות המיגרנות ואמר שבהפסקה עלולה להיות החמרה עקב הצניחה באסטרוגן. אני מאוד חוששת מהחמרה כי אז זה כבר יהיה להגיע למיון. שאלתי רופא נשים אם יש דרך להפסיק גלולות בהדרגה ולא במכה והוא אמר שלא.
במידה ואפסיק עם הגלולות ואקח אסטרוגן של הורמונים זהים ביולוגית במינון של 10 מ"ג לשבועיים ונגיד אז ארד ל 5 מ"ג לעוד שבועיים ואז אפסיק זה יוכל לעזור לי נגד הצניחה החדה באסטרוגן? או האם יש לך ד"ר רעיונות אחרים?
תדה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם המיגרנה תמידית אז יתכן שדווקא הגלולות גורמות
ד``ר מאיה איש שלום05/06/2022אם המגרנה תמידית אז יתכן שדווקא הגלולות גורמות לה (מרכיב האסטרוגן), אין לי רעיון כיצד להפסיק בהדרגה. יתכן שצריך לשקול גלולות שמכילות פרוגסטרון בלבד כגון צרזט עם לקיחה רציפה. ואם המגרנות ככ משמעותיות היתי מתיעצת לגבי טיפול תרופתי מונע יש היום טיפולים מונעים יעילים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)