מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- Bromocriptine אשמח לייעוץ...שיר06/06/2022
היי לקחתי עד עכשיו חצי כדור בלילה לפני השינה היו לי תופעות לוואי מגוונות שדי עברו חוץ מאף סתום ...
העלתי את המינון בהמלצת הרופא לכדור
יום אחד לקחתי עם האוכל והרגשתי סבבה יום שני אכלתי ממש קצת עם זה ולקחתי מאוחר בלילה
התעוררתי עם הזיות לא כמה פעמים, כאבי בטן ובחילות
ובוקר היו לי כאבי בטן ממש ממש חזקים שלשולים והקאות
הגיוני שהתופעות לוואי האלה מהכדור??
אני לא יודעת אם לקחת חצי או שלם
ואם בכלל בינתיים אני צריכה לקחת, עדיין כואב לי הבטן ויש לי בחילות כמובן בעוצמה יותר נמוכה.
יכול להיות שפגעתי במשהו בגלל זה?
ממש לחוצה, אודה למענה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יתכן שלקית בזיהום בדרכי העיכול במקביל
ד''ר מאיה איש שלום07/06/2022יתכן שלקית בזהום בדרכי העיכול במקביל. הדרך לדעת היא לא לטול את הכדור ולראות אם התופעות מיד נעלמות אם נמשכות סימן שזה משהו זהומי/אחר במקביל ולא קשור לכדור
יש אופציה לנסות קבוטרים במקום
הזיות גם יכולות להיות קשורות לכדור באופן נדיר.
מציעה להתיעץ עם הרופא/ה המטפל/ת
בברכת בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)