גלימפירייד 3 מ"ג והאם ישנו נזק

מנהל הפורום

ד``ר מאיה איש שלום
ד"ר מאיה איש שלום
לקביעת תור אצל ד"ר מאיה איש שלום ללא פרסום בפורום

• גלימפירייד 3 מ"ג והאם ישנו נזק
    מנחם
    21/06/2022

בן 69. טייפ 2. נוטל אוזמפיק, ג'ארדידיאנס מטמורפין עושה לי בעיות ולכן הפסקתי אותו. עושה ספורט קבוע.
    עד לפני חודש לקחתי גם גלימפירייד 3 מ"ג. והתוצאות היו מצויינות. אחרי שכתבת לי שאת לא אוהבת את התרופה הזו, הפסקתי אותה ואיבדתי שליטה על הסוכר עם תוצאות איומות. מיד עם חזרתי לגלימפירייד חזרתי למדוד ערכים שפויים ממש. אני מודאג... האם צפוי נזק מנטילת מאלץ הלבלב ? בהערכת נזקים, מה עדיף ??? האם יש פתרון אחר? הרופא שלי אומר שהאלטרנטיבה היא אינסולין !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשאין ברירה אני נותנת אמריל

ד''ר מאיה איש שלום
    21/06/2022

כשאין ברירה אני נותנת אמריל. וגם בסוכרת מסוג MODY שמגיבים טוב לתרופות כדוגמת אמריל ולאורך זמן. האם ניסית למשל קסגידואו במקום ג'רדיאנס כי הקסגידואו מכיל מטפורמין בשחרור מושהה ואז פעמים רבות נסבל יותר
    האם ניסית להפחית את הפחמימות שמעלות לך את רמת הסוכר
    אם אין פתרון אחר שמועיל והאמריל/גלמפרייד לא מוביל להיפוגלקמיות אז אפשר להמשיך
    עוד תרופה שאפשר לשקול היא אקטוס 15 מג אבל צריך לראות פרטים נוספים לגביך בכדי לראות אם מתאימה
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו